gardeshban.ir

پیتزا پپرونی یکی از انواع پیتزاهای محبوب ایتالیا می باشد که به عنوان یک غذای بین المللی در تمام جهان شناخته شده می باشد.
کد خبر: ۴۵۸۶۲
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۱۵ مهر ۱۴۰۰-1400 July 15
گردشبان (gardeshban.ir) :
پیتزا پپرونی یکی از انواع پیتزاهای محبوب ایتالیا می باشد که به عنوان یک غذای بین المللی در تمام جهان شناخته شده می باشد. این پیتزا به دلیل اینکه با سوسیس پپرونی طبخ می شود با نام پیتزا پپرونی شناخته می شود. 



مواد لازم برای ۴ نفر

سوسیس پپرونی۲۵۰ گرم
پنیر پیتزا۱۵۰ گرم
گوجه فرنگی۱ عدد
فلفل دلمه ای قرمز۱ عدد
سس کچاپ۲ قاشق غذاخوری
آویشن به اندازه کافی

دستور پخت پیتزا پپرونی

مرحله اول

برای تهیه پیتزا پپرونی رستورانی ابتدا فلفل دلمه ای را می شوییم و کلاهک آن را می گیریم و محتویات داخل آن را کاملا خالی می کنیم و روی تخته آشپزخانه به صورت نگینی خرد می کنیم و در گوشه ای از تخته آن ها را جمع می کنیم.
 
مرحله دوم

در این مرحله سوسیس ها را به صورت ورقه ورقه ای برش می دهیم. گوجه فرنگی را نیز می شوییم و محتویات داخل آن را خالی می کنیم و قسمت گوشت دار گوجه فرنگی را نیز روی تخته آشپزخانه به صورت مکعب های ریز خرد می کنیم و در بشقابی می ریزیم.
 
مرحله سوم

سپس فر را روشن می کنیم و روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد می گذاریم تا به مرور زمان گرم شود. خمیر پیتزا آماده شده را در قالب مورد نظر پهن می کنیم و با دست روی خمیر را کمی فشار می دهیم تا همه نقاط قالب به صورت یکسان دارای حجم باشد.

مرحله چهارم

بعد سس کچاپ را روی خمیر می ریزیم و با کف قاشق آن را روی خمیر پخش می کنیم تا همه جای خمیر کاملا پوشیده از سس شود و در ادامه نصف پنیر پیتزا را روی سس می ریزیم و انرا به صورت یکدست روی خمیر پیتزا پخش می کنیم.

مرحله پنجم

در ادامه سوسیس پپرونی خرد شده و فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی های خرد شده را به ترتیب و شکیل روی خمیر پیتز می چینیم و در آخر آویشن به هر میزانی که تمایل داریم روی مواد پیتزا می پاشیم و باقی مانده پنیر پیتزا را روی سطح موادمان می ریزیم.
 
مرحله ششم

توجه داشته باشید که پینزا پیتزا باید کاملا روی مواد پیتزا را بپوشاند ، در ادامه ظرف پیتزا را داخل فر روی طبقه دوم قرار می دهیم تا به مدت ۲۰ دقیقه پنیر آن کاملا آب شود.البته برای طلایی شدن روی پنیر حتما باید از گریل داخل فر استفاد کنید.
 
مرحله هفتم

اگر می خواهید روی پیتزا خوب برشته شود بهتر است پس از اتمام ۲۰ دقیقه پخت پیتزا ، قالب را در طبقه اول بگذاریم و گریل را روشن کنیم تا به مدت ۵ دقیقه کاملا سطح روی پیتزا نیز برشته و خوش رنگ شود.پیتزا پپرونی آماده شده را از فر بیرون می آوریم و با سس کچاپ نوش جان کنید.
 
پیتزا پپرونی با قارچ

برای تهیه این پیتزا به روش ایتالیایی و امریکایی فقط از سوسیس پپرونی استفاده می شود ولی اگر شما دوست دارید از قارچ هم برای تغییر طعم و زیباتر شدن پیتزا استفاده کنید. برای مقدار مواد بالا ۱۰۰ گرم قارچ را به صورت ورقه ای خرد کنید و روی پیتزا بچینید.
 
خمیر پیتزا خونگی

یکی از مهم ترین اجزای پیتزا خمیر آن می باشد و اگر از خمیر آماده استفاده کنیم مطمئنا پیتزای ما با کیفیت پیتزاهای رستورانی نخواهد شد. برای اینکه بتوانیم پیتزا را با حداکثر کیفیت درست کنیم بهتر است از خمیر خانگی استفاده کنیم. 
مطالب مرتبط
پنجره
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار