gardeshban.ir

خورش کلم برگ یکی از انواع خورش های خوشمزه و سنتی ایرانی است که با مواد متنوعی تهیه می شود.
کد خبر: ۴۵۹۹۰
تاریخ انتشار : يکشنبه ۱۸ مهر ۱۴۰۰-1400 July 18
گردشبان (gardeshban.ir) :
خورش کلم برگ یکی از انواع خورش های خوشمزه و سنتی ایرانی است که با مواد متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خورش کلم برگ در ادامه با ما همراه باشید.



مواد لازم برای ۳ نفر

سینه یا ران مرغ ۳ تکه
کلم برگ ½ کلم برگ کوچک
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش ۴ قاشق غذاخوری
هویج ۳ عدد
زعفران دم کرده ½ فنجان
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه و روغن به مقدار کافی

طرز تهیه خورش کلم برگ 

مرحله اول

برای تهیه خورش کلم برگ مجلسی ابتدا پیازها را به صورت خلالی ریز خرد می کنیم، سپس یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و کمی روغن اضافه می کنیم. در ادامه پیاز را به قابلمه اضافه کرده و به خوبی تفت می دهیم.

مرحله دوم

پس از اینکه پیاز سبک شد، مقداری فلفل سیاه و زردچوبه اضافه می کنیم و چند دقیقه دیگر تفت می دهیم تا پیاز و ادویه ها با هم ترکیب شوند. در ادامه تکه های گوشت مرغ را به تابه اضافه کرده و به خوبی سرخ می کنیم.

مرحله سوم

پس از اینکه گوشت مرغ سرخ شد، رب گوجه فرنگی را اضافه می کنیم و به خوبی تفت می دهیم تا کاملا سرخ شود و طعم و بوی خامی آن گرفته شود. در ادامه نصف لیوان آب به قابلمه اضافه کرده و درب قابلمه را می گذاریم.

مرحله چهارم

در حین پخت مرغ ها، کلم برگ ها را به صورت خلالی ریز خرد می کنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و کمی روغن اضافه می کنیم. پس از اینکه روغن به خوبی داغ شد، کلم برگ ها را اضافه کرده و به خوبی تفت می دهیم.
 
مرحله پنجم

در این مرحله ۲ قاشق غذاخوری آب لیمو به همراه مقداری نمک و فلفل سیاه به کلم برگ ها اضافه کرده و کمی تفت می دهیم تا با هم یکدست شوند. پس از اینکه کلم برگ را سرخ کردیم آنرا از تابه خارج کرده و کنار می گذاریم.

مرحله ششم

در این مرحله هویج را به صورت خلالی خرد می کنیم و به همراه کمی روغن به تابه اضافه می کنیم. هویج را کمی تفت می دهیم، سپس مقداری نمک، زعفران دم کرده و باقیمانده آب لیمو را به آن اضافه می کنیم.

مرحله هفتم

پس از اینکه هویج به خوبی سرخ شد، کلم برگ ها را نیز به تابه اضافه کرده و با هم ترکیب می کنیم تا یکدست شوند. در ادامه ۱ استکان آب اضافه می کنیم و اجازه می دهیم کلم برگ و هویج نیز به خوبی بپزند.
 
مرحله هشتم

پس از اینکه کلم برگ، هویج و مرغ به طور کامل پختند، کلم و برگ و هویج را داخل یک ظرف مناسب می کشیم. مرغ ها را می توانیم به همین صورت به ظرف اضافه کنیم یا اینکه قبل از سرو با کره و زعفران کمی سرخ کنیم.
 
مرحله نهم

توجه داشته باشید در صورتی که تمایل دارید مرغ ها رنگ زیباتری داشته باشند، حتما آنها را چند دقیقه در مخلوط کره و زعفران سرخ کنید. در پایان خورش را به سلیقه خود تزیین کرده و به همراه برنج  سرو می کنیم.
مطالب مرتبط
پنجره
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار