gardeshban.ir

برای تهیه نان قیمه هندی ابتدا خمیر را آماده می کنیم، برای این منظور شکر را به همراه آب ولرم و خمیر مایه درون یک کاسه کوچک با هم ترکیب می کنیم، سپس درب کاسه را می پوشانیم و آنرا ۱۰ دقیقه کنار می گذاریم.
کد خبر: ۴۶۹۹۱
تاریخ انتشار : جمعه ۱۴ آبان ۱۴۰۰-1400 August 14
گردشبان (gardeshban.ir) :
مواد لازم برای ۴ نفر

آرد حدود ۵۰۰ گرم
ماست½ پیمانه
آب ولرم۱ لیوان
نمک۱ قاشق مرباخوری
شکر۱ قاشق مرباخوری
خمیر مایه فوری۱ قاشق غذاخوری
روغن مایع۳ قاشق غذاخوری

مواد میانی خمیر

گوشت چرخ کرده۴۰۰ گرم
فلفل سبز۱ عدد
پیاز۱ عدد
سیر۲ حبه
گشنیز۱ دسته کوچک
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
پودر زنجبیل و زیره به مقدار کافی
مواد رومال نان
زعفران دم کرده ۲ قاشق غذاخوری
ماست چکیده۵ قاشق غذاخوری



طرز تهیه نان قیمه هندی 

مرحله اول

برای تهیه نان قیمه هندی ابتدا خمیر را آماده می کنیم، برای این منظور شکر را به همراه آب ولرم و خمیر مایه درون یک کاسه کوچک با هم ترکیب می کنیم، سپس درب کاسه را می پوشانیم و آنرا ۱۰ دقیقه کنار می گذاریم.

مرحله دوم

در این مرحله پس از اینکه خمیر مایه کف کرد، آنرا به همراه ماست، روغن مایع و نمک داخل یک کاسه بزرگ می ریزیم و با هم ترکیب می کنیم، سپس آرد را روی مواد الک می کنیم تا خمیری نرم و لطیف جمع شود که به دست نچسبد.

مرحله سوم

پس از اینکه خمیر جمع شد، آنرا به سطح کار منتقل می کنیم و ۱۰ دقیقه با دست ورز می دهیم، سپس یک کاسه مناسب را با روغن چرب می کنیم و خمیر را درون کاسه قرار می دهیم. روی کاسه را با سلفون می پوشانیم.

مرحله چهارم

حالا خمیر را به مدت یک ساعت در فضای آشپزخانه قرار می دهیم تا حجمش تقریبا دو برابر شود. در همین مواد میانی خمیر را آماده می کنیم. برای این منظور پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم.

مرحله پنجم

در این مرحله پیاز را به همراه مقداری روغن به تابه اضافه کرده و به خوبی تفت می دهیم تا پیاز سبک شود. در ادامه سیر را درون تابه رنده می کنیم و به همراه پیاز کمی تفت می دهیم، سپس فلفل سبز خرد شده را اضافه می کنیم.

مرحله ششم

فلفل سبز را هم کمی تفت می دهیم، سپس گوشت چرخ کرده را به همراه ادویه ها اضافه کره و به خوبی تفت می دهیم تا گوشت سرخ شود. پس از اینکه گوشت سرخ شد، گشنیز خرد شده را اضافه کرده و کمی تفت می دهیم.

مرحله هفتم

پس از اینکه مواد آماده شدند، آنها را درون یک بشقاب ریخته و در یخچال قرار می دهیم. در ادامه پس از اینکه خمیر ور آمد، آنرا به ۴ قسمت تقسیم می کنیم و هر قسمت را به صورت جداگانه چونه می کنیم.

مرحله هشتم

روی چونه ها را با پارچه می پوشانیم و ۳۰ دقیقه دیگر استراحت می دهیم. پس از این زمان فر را با دمای ۲۵۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا به طور کامل گرم شود. در ادامه هر خمیر را با دست باز می کنیم و مقداری از مایه گوشتی درون خمیر قرار می دهیم.

مرحله نهم

حالا لبه های خمیر را جمع می کنیم تا گوشت در وسط خمیر قرار بگیرد، سپس خمیر را با وردنه باز می کنیم. در ادامه درون سینی فر کاغذ روغنی پهن کرده و خمیرهای آماده شده را درون سینی فر می چینیم.

مرحله دهم

در این مرحله روی خمیرها را با ترکیب زعفران و ماست رومال می کنیم، سپس به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه درون فر قرار می دهیم تا به طور کامل بپزند. برای طلایی شدن روی نان ها می توانیم چند دقیقه گریل را روشن کنیم.
مطالب مرتبط
پنجره
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
ويديو
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار