gardeshban.ir

ابتدا کره را در تابه روی حرارت قرار می‌دهیم تا داغ شود سپس فیله‌های مرغ را به شکل دلخواه خرد کرده و در آن تفت می‌دهیم.
کد خبر: ۴۷۰۸۲
تاریخ انتشار : دوشنبه ۱۷ آبان ۱۴۰۰-1400 August 17
گردشبان (gardeshban.ir) :
چی لازم داریم:

برنج
۴ پیمانه
مرغ فیله شده
۳۰۰ گرم
پنیر پیتزا رنده شده
۱/۲ پیمانه
فلفل دلمه ای رنگی و تفت داده شده
۱/۲ پیمانه
آب مرغ
۵ پیمانه
تخم مرغ (زرده)
۳ عدد
زعفران دم کرده
۱/۴ پیمانه
پیاز سرخ شده
۲ عدد
کره
به مقدار لازم
نمک و فلفل
به مقدار لازم

 چطور بپزیم:

زمان تهیه ۱۵دقیقه
زمان پخت ۶۰دقیقه



۱

ابتدا کره را در تابه روی حرارت قرار می‌دهیم تا داغ شود سپس فیله‌های مرغ را به شکل دلخواه خرد کرده و در آن تفت می‌دهیم، مقداری فلفل سیاه ریخته، بعد از سه الی چهار دقیقه فلفل دلمه‌ای و پیاز داغ را هم اضافه می‌کنیم و پس از یک دقیقه از روی حرارت برمی‌داریم.

۲

برنج را با آب مرغ مخلوط کرده، زعفران را هم می‌ریزیم و روی حرارت می‌گذاریم تا کته شود، ولی به صورتی که سفت و خام باشد. نمی‌خواهیم کاملا بپزد و فقط آب آن کشیده شود
۳

زرده‌های تخم‌مرغ را در کاسه‌ای ریخته و با قاشق کمی هم می‌زنیم.

۴

یک لیوان کوچک آب مرغ و پنیر پیتزا را افزوده و با قاشق مخلوط می‌کنیم و برنج زعفرانی را در این مواد می‌ریزیم.

۵

ظرف نشکنی را کاملا چرب می‌کنیم و از مواد برنج و زرده تخم‌مرغ مقداری کف ظرف می‌ریزیم، با پشت قاشق فشرده می‌کنیم و بعد مواد گوشتی یک لایه روی سطح برنج ریخته و دوباره مابقی برنج را می‌ریزیم و سطح آن را صاف می‌کنیم. کره آب شده را روی سطح برنج می‌ریزیم. روی آن را با فویل می‌پوشانیم و روی فویل را چند سوراخ ایجاد می‌کنیم.
۶
در فر گرم شده از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد در طبقه وسط به مدت یک ساعت قرار می‌دهیم، ولی بعد از ۴۰ دقیقه به آن نگاه می‌کنیم اگر ته آن برشته شد، آماده است.

سایر نکات دمی آلمانی

اگر از فیله مرغ استفاده کردید هنگام تفت دادن به آن نمک و فلفل بزنید، اما اگر از فیله گوشت استفاده کردید، هنگام تفت دادن فقط فلفل اضافه کنید. نمک غذا را بعد از مخلوط کردن مواد با هم در انتها اضافه می‌کنیم

اگر دوست دارید پنیر پیتزا را روی مواد بدهید و با آن مخلوط نکنید

این غذا معمولا با کته ساده سرو میشود و در واقع مثل نوعی خورش است پس اگر دوست داشتید مواد گوشتی آن را بیشتر کنید.
مطالب مرتبط
پنجره
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار