gardeshban.ir

آبگوشت باغی یکی از آبگوشت های سنتی کرمانشاه است که باغداران و کشاورزان با میوه های باغشان تهیه می کنند و طعمی ملس و متفاوت دارد.
کد خبر: ۴۷۱۱۵
تاریخ انتشار : سه‌شنبه ۱۸ آبان ۱۴۰۰-1400 August 18
گردشبان (gardeshban.ir) :
آبگوشت باغی یکی از آبگوشت های سنتی کرمانشاه است که باغداران و کشاورزان با میوه های باغشان تهیه می کنند و طعمی ملس و متفاوت دارد. 

نامگذاری آبگوشت باعث کرمانشاه ، به این دلیل بوده است که از قدیم این آبگوشت سنتی کرمانشاه در فصل تابستان با میوه های باغی توسط باغبانان و کشاورزان تهیه می شده است و به همین دلیل نام آبگوشت باغی یا آبگوشت باغبانی را بر آن نهاده اند. 



آموزش پخت آبگوشت باغی روش اول

مواد لازم آبگوشت باغی


برای 4 نفر
زمان پخت 1 ساعت 
گوشت گوسفندی 500گرم
 نخود یک پیمانه
لوبیا سفید یک پیمانه
 سیب زمینی 4 عدد متوسط
 پیاز 1 عدد بزرگ
 نعناع مقداری
 نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
میوه  (زردآلو ،گیلاس،آلبالو،سیب،هلو،آلو و ... )مقداری
دارچین و زنجبیلیک قطعه
برگ بودو عدد 

طرز تهیه آبگوشت باغی

نخود و لوبیا را از روز قبل در آب بخیسانید و چند بار آبش را عوض کنید تا نفخش گرفته شود. 
تمام مواد را در قابلمه ریخته و بپزید. 
زمانی که طبخ آبگوشت تمام شد میوه ها را در آن بریزید تا کاملا بپزند. 

اگر از گوشت گوسفندی همراه با استخوان و چربی استفاده کنید طعم آبگوشتتان لذیذتر خواهد شد ، بهتر است ابتدا گوشت را به همراه پیاز ، نمک ، فلفل ، زردچوبه ، چوب دارچین ، زنجبیل و برگ بود بپزید و زمانی که نیم پز شد حبوبات را اضافه کنید و در انتهای پخت سیب زمینی را اضافه نمایید. 

اگر از میوه های ترش استفاده کنید مزه آبگوشت ترش خواهد شد و اگر از میوه های شیرین استفاده کنید طعم شیرینی خواهد گرفت. 

بعد از این که پخت میوه ها کامل شد ، میوه ها را از آبگوشت خارج کرده و با گوشت کوب بگوبید و هسته و پوستشان را جدا کنید و دوباره به آبگوشت برگردانید. 

برگ بو و چوب دارچین را از آبگوشت خارج کرده و دور بیندازید. 

در آخر نعنا داغ را به آبگوشت اضافه کرده ، یکی دو قل که زد شعله را خاموش کنید. 

طعم این آبگوشت با توجه به میوه هایی که برای پخت ان استفاده می کنید بسیار متفاوت و دوست داشتنی است .
 
آموزش پخت آبگوشت باغی روش دوم

مواد لازم آبگوشت باغی برای 4 – 6 نفر
گوشت گوسفند۶۰۰ گرم
پیاز متوسطیک عدد
نخود و لوبیای سفید خیس کرده۱۵۰ گرم
میوه پوست گرفته شده۵۰۰ گرم
سیب زمینی متوسط نصف شده۲ عدد
دارچین  یک قاشق چایخوری
رب گوجه فرنگی به میزان لازم
نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه آبگوشت باغی 

نخود ، لوبیا ، پیاز پوست کنده نصف شده را به قابلمه اضافه کرده و روی حرارت ملایم بگذارید بپزد. 
نیم ساعت قبل از اتمام پخت ، سیب زمینی را پوست گرفته و به همراه میوه ها ، رب گوجه فرنگی ، زردچوبه ، دارچین و نمک به قابلمه اضافه کنید و دوباره در قابلمه را بگذارید تا سیب زمینی و میوه ها نرم شوند. 

شما می توانید از ترکیب میوه های زردآلو ، گیلاس ، آلبالو ، سیب ، هلو ، آلو ، کیوی و غیره برای تهیه آبگوشت باغی استفاده کنید. 

معمولا میوه ها را به صورت درسته در آبگوشت می اندازند و بعد از پخت آن ها را میکوبند و صاف می کنند تا هسته و پوستشان گرفته شود و دوباره به آبگوشت  اضافه می نمایند. 
اگر از میوه های شیرین استفاده می کنید ، نمک کمتری به آبگوشت اضافه نمایید. 
مطالب مرتبط
پنجره
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
ويديو
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار