gardeshban.ir

برای تهیه قرابیه حلوا ابتدا آرد را درون یک تابه مناسب الک می کنیم، سپس تابه را روی حرارت قرار داده و آرد را به آرامی تفت می دهیم تا کمی تغییر رنگ داده و طعم و بوی خامی اش به طور کامل گرفته شود.
کد خبر: ۴۷۲۰۶
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۲۰ آبان ۱۴۰۰-1400 August 20
گردشبان (gardeshban.ir) :
مواد لازم قرابیه حلوا

آرد۲ پیمانه
روغن نیمه جامد½ پیمانه
پودر قند۱ پیمانه
تخم مرغ۱ عدد
کره۱۲۵ گرم
وانیل نوک قاشق چایخوری
بکینگ پودر۱ قاشق چایخوری



طرز تهیه قرابیه حلوا 

مرحله اول

برای تهیه قرابیه حلوا ابتدا آرد را درون یک تابه مناسب الک می کنیم، سپس تابه را روی حرارت قرار داده و آرد را به آرامی تفت می دهیم تا کمی تغییر رنگ داده و طعم و بوی خامی اش به طور کامل گرفته شود.

مرحله دوم

پس از اینکه آرد را به خوبی تفت دادیم، تابه را از روی حرارت کنار می گذاریم تا آرد از حرارت بیفتد، سپس روغن را به همراه پودر قند، تخم مرغ و کره هم دمای محیط به تابه اضافه کرده و مواد را به خوبی مخلوط می کنیم.
 
مرحله سوم

در این مرحله مخلوط کردن مواد را تا زمانی که خمیری نرم و لطیف شکل بگیرد ادامه می دهیم، سپس بکینگ پودر و وانیل را به خمیر اضافه کرده و کمی مخلوط می کنیم تا با دیگر مواد ترکیب شوند.
 
مرحله چهارم

در این مرحله فر را با دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد روشن کرده و اجازه می دهیم به طور کامل گرم شود. در ادامه سینی فر را با کاغذ روغنی به طور کامل پوشش می دهیم و صبر می کنیم تا فر کاملا گرم شود.

مرحله پنجم

حالا به اندازه یک گردو از خمیر بر می داریم و آنرا به صورت گرد شکل می دهیم، سپس درون سینی فر می چینیم. برای اینکه در پایان شیرینی های مجلسی تری داشته باشیم، می توانیم روی شیرینی ها به صورت دلخواه طرح ایجاد کنیم.
 
مرحله ششم

در این مرحله سینی فر را در طبقه وسط فر قرار می دهیم و اجازه می دهیم شیرینی ها به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بپزند. پس از اینکه اطراف شیرینی ها طلایی شد، آنها را از فر خارج می کنیم و اجازه می دهیم خنک شوند.
مطالب مرتبط
پنجره
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار