gardeshban.ir

در تاریخ 30 شهریور هر سال در کشور ایران ساعت ها یک ساعت به عقب کشیده می شوند. این در حالی است که در همین تاریخ ساعت استرالیا یک ساعت به جلو کشیده می شود. به همین علت اختلاف محاسباتی ساعت بین دو کشور به وجود می آید.
کد خبر: ۴۷۸۱۰
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۰۴ آذر ۱۴۰۰-1400 September 04
گردشبان (gardeshban.ir) :
در تاریخ 30 شهریور هر سال در کشور ایران ساعت ها یک ساعت به عقب کشیده می شوند. این در حالی است که در همین تاریخ ساعت استرالیا یک ساعت به جلو کشیده می شود. به همین علت اختلاف محاسباتی ساعت بین دو کشور به وجود می آید. 

علت جلو بردن ساعت در کشور استرالیا به این منظور بوده که مردمان این کشور یک ساعت بیشتر نسبت به سایر کشور ها از نور آفتاب لذت ببرند. استرالیا کشور بسیار گسترده ای می باشد این گستردگی موجب شده تا این کشور دارای سه منطقه زمانی باشد.

اختلاف ساعت تهران با ملبورن

تا قبل از تاریخ 30 شهریور ماه اختلاف ساعت تهران با ملبورن وکانبرا 5 ساعت و 30 دقیقه می باشد اما در این تاریخ و با توجه به عقب آمدن ساعت ایران و جلو رفتن ساعت در استرالیا این اختلاف ساعت به 7 ساعت و 30 دقیقه می رسد. شرق و غرب کشور استرالیا در حدود دو ساعت اختلاف زمانی با یکدیگر دارند، شما می توانید با استفاده از ساعت گرینویچ اختلاف زمانی بین هر کشور منطقه یا شهری را محاسبه کنید .

اختلاف ساعت تهران با سیدنی

اختلاف ساعتی تهران با سیدنی مانند این اختلاف با ملبورن می باشد. در فصل های بهار و تابستان اختلاف ساعتی تهران و سیدنی 7 ساعت و 30 دقیقه بوده و در فصل های پاییز و مستان این اختلاف ساعت به 5 ساعت و 30 دقیقه باز می گردد. جلو کشیدن ساعت در کشور استرالیا در تاریخ 2 اکتبر و عقب کشیدن آن در تاریخ 2 آوریل انجام می شود.

تغییر ساعت در منطقه های زمانی استرالیا

همانطور که اشاره کردیم به علت گستردگی کشور استرالیا، این کشور دارای سه منطقه زمانی شرق، غرب و مرکزی می باشد. اختلاف زمانی بین غرب و شرق استرالیا 2 ساعت می باشد اما با توجه به تغییر نکردن ساعت استرالیای غربی در تاریخ 2 اکتبر این اختلاف زمانی به 3 ساعت می رسد.

تغییر ساعت در استرالیا موجب به وجود آمدن 5 منطقه زمانی می شود. با تغيير ساعت در تاریخ 30 شهریور و با توجه به این که اختلاف ساعت  ایالت های مختلف استراليا با ايران متفاوت است اختلاف ساعتی ایران با ایالت های مختلف استرالیا به شرح زیر می شود:

ايالت هاي ویکتوریا،  نيو ساوت ولز، و تاسماني و قلمرو پايتخت استراليا : 7 ساعت و 30 دقيقه

ايالت استرالياي جنوبي: 7 ساعت

ايالت كوئينزلند: 6 ساعت و 30 دقيقه

قلمرو شمالي: 6 ساعت 

استرالياي غربي: 4 ساعت و 30 دقيق

موقعیت جغرافیایی استرالیا

کشور گسترده استرالیا با مساحت ۷,۶۸۶,۸۵۰ کیلومتر مربع در نیم کرده جنوبی زمین قرار دارد و جز شش کشور گسترده جهان می باشد. پایتخت این کشور شهر کانبرا بوده که که حدود 230 هزار نفر جمعیت دارد. اطراف استرالیا را اقیانوس آرام از شرق، اقیانوس منجمد جنوبی از جنوب و اقیانوس هند از غرب فرا گرفته اند که موجب شده هیچ مرز خاکی با دیگر کشور ها نداشته باشد.

قرار گرفتن کشور استرالیا در نیمکره جنوبی و تفاوت فصل های آن با کشور های نیم کرده شمالی باعث شده تا تغییر ساعت نیز در این کشور با کشور های شمالی متفاوت باشد.
مطالب مرتبط
پنجره
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار