gardeshban.ir

پلو ترکی یکی از انواع پلو ها می باشد که برای کشور ترکیه می باشد و بسیار خوشمزه و ساده است و از گوشت برای تهیه این پلو استفاده می شود شما می توانید این پلو خوشمزه را با گوشت بوقلمون یا مرغ یا گوشت شتر مرغ تهیه کنید.
کد خبر: ۴۷۹۶۲
تاریخ انتشار : دوشنبه ۰۸ آذر ۱۴۰۰-1400 September 08
گردشبان (gardeshban.ir) :
پلو ترکی یکی از انواع پلو ها می باشد که برای کشور ترکیه می باشد و بسیار خوشمزه و ساده است و از گوشت برای تهیه این پلو استفاده می شود شما می توانید این پلو خوشمزه را با گوشت بوقلمون یا مرغ یا گوشت شتر مرغ تهیه کنید. 



این پلو را می توانید برای نهار یا شام تهیه کنید و به همراه کمی جعفری طعم و مزه بسیار خوبی دارد و می توانید برای تنوع در غذاهای خود این پلو خوشمزه را تهیه کنید. پلو ترکی بسیار ساده و رنگارنگ است و ظاهر جذابی دارد و علاوه بر آن یک رسپی ساده با چند قلم مواد دارد که می توانید آن را به سادگی تهیه کنید. 

می توانید برای خوشمزه تر شدن این پلو کمی برنج دودی به آن اضافه کنید. امروز در پارسی دی طرز تهیه پلو ترکی را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.

چی لازم دارم:

گوشت خورشتی ۲۵۰ گرم
برنج ۲ پیمانه
پیاز ۳ عدد
جعفری ساطوری شده ۴ ق غذا خوری
زعفران به مقدار لازم
چوب دارچین ۱ عدد
نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، زردچوبه به مقدار لازم
 
مرحله اول: تفت دادن مواد

دو عدد از پیازهای گفته شده که باید سایز بزرگ باشند را پوست بگیرید و خلالی ریز خرد کنید سپس داخل یک قابلمه یا زودپز ریخته و ابتدا بدون افزودن روغن کمی تفت دهید تا آب پیاز کشیده شود سپس کمی روغن و زردچوبه اضافه کنید و تفت دهید تا پیازها طلایی و از سبکی و خامی خارج شوند سپس گوشت را اضافه کنید.
 
مرحله دوم: پخت گوشت

در ادامه گوشت را به همراه ادویه ها خوب سرخ کنید تا گوشت تغییر رنگ دهد هر چقدر گوشت با پیاز تفت بخورد زودتر پخته می شود و طعم بسیار خوبی خواهد داشت و بعد ۱ پیمانه آبجوش را به همراه ۱ تکه چوب دارچین اضافه کنید و درب قابلمه را قرار دهید تا گوشت پخته شود و روغن پس دهد از ابتدا کمی آب اضافه کنید تا گوشت با حرارت کم خوب مغز پخت شود.

مرحله سوم: تهیه پلو ترکی

در ادامه برنج را که از چند ساعت قبل خیس کردید روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاد و کف روی آن را بگیرید و برنج را آبکش کنید و کف قابلمه ته دیگ مناسب قرار دهید و برنج را دم بگذارید در ادامه نمک گوشت را تنظیم کنید و به دلخواه کمی زعفران دم کرده و در انتها به گوشت ها بزنید و چوب دارچین را خارج کنید. جعفری ساطوری شده را به همراه یکی دیگر از پیازهای باقی مانده که نگینی ریز خرد کردید مخلوط کنید حالا برای سرو این غذا برنج را کمی زعفرانی کنید و گوشت را روی برنج ریخته و جعفری و پیاز را نیز اضافه کنید به همین راحتی پلو ترکی ما آماده شده نوش جان.

نکات کلیدی در تهیه پلو ترکی

می توانید این پلو ترکی خوشمزه را با سالاد یا ترشی میل کنید.

افزودن چوب دارچین باعث گرفتن بوی زهم گوشت می شود و نباید با پودر دارچین جایگزین شود زیرا پودر رنگ گوشت را تیره تر می کند.

پلو را می توانید آبکش یا کته بگذارید.

مقدار ادویه ها سلیقه ای و قابل تغییر است.
مطالب مرتبط
پنجره
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار