gardeshban.ir

کیک روانی یکی از معروف ترین کیک های ترکیه است که با آرد ایرمیک تهیه می شود.
کد خبر: ۴۸۱۷۲
تاریخ انتشار : شنبه ۱۳ آذر ۱۴۰۰-1400 September 13
گردشبان (gardeshban.ir) :
کیک روانی یکی از معروف ترین کیک های ترکیه است که با آرد ایرمیک تهیه می شود. این کیک را می توان در طعم های مختلفی تهیه نمود. در این بخش از نمناک طرز تهیه این کیک خوشمزه گردویی را آورده ایم.



مرحله اول تهیه کیک روانی

این کیک را در دو مرحله به شما آموزش می دهیم که مرحله اول طرز تهیه کیک و مرحله دوم طرز تهیه شربت کیک است.

مواد لازم کیک روانی گردو




طرز تهیه کیک روانی گردو

فر را با دمای 170 درجه سانتیگراد روشن می کنیم، تا گرم شود.

در یک کاسه مناسب تخم مرغ ها را می شکنیم.

شکر را با تخم مرغ ها ترکیب و به مدت 5 دقیقه با همزن می زنیم تا حالت کشدار و روشن پیدا کند.

ماست و روغن را به مواد اضافه کرده و در حدی که با دیگر مواد یکدست شوند، مخلوط می کنیم.
رنده پوست پرتقال را به مواد اضافه کرده و 30 ثانیه دیگر ترکیب می کنیم تا با دیگر مواد یکدست شود.

آرد و آرد سمولینا را با هم ترکیب کرده و الک می کنیم و کم کم به مواد درون کاسه اضافه می کنیم.

همه مواد را 5 دقیقه و به صورت مداوم مخلوط می کنیم تا مواد یکدست شوند.

به مواد مغز گردوی خرد شده ، وانیل، جوش شیرین و بکنیگ پودر را می افزاییم و در حدی ترکیب می کنیم که با هم یکدست شوند.

یک قالب مناسب با قطر 25 سانتی متر را با کاغذ روغنی می پوشانیم.

مایه کیک را درون قالب می ریزیم و چند بار محکم روی سطح کار می کوبیم، این کار سبب می شود هوای بین مایه کیک خارج گردد.

قالب را مدت 45 دقیقه تا یک ساعت درون فر می گذاریم تا به طور کامل بپزد.
 
مرحله دوم طرز تهیه شربت کیک

و حالا شربت کیک را با این روش تهیه کنید.

مواد لازم شربت کیک روانی




طرز تهیه شربت کیک روانی

در مدت زمانی که کیک را درون فر گذاشته ایم تا بپزد ، شربت را آماده می کنیم.

در یک قابلمه شکر را به همراه آب و آب پرتقال می ریزیم.

قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم تا شکر به طور کامل درون آب حل شود.

پس از به جوش آمدن شربت ، آب لیمو ترش را اضافه می کنیم و اجازه می دهیم به مدت 15 دقیقه بجوشد.

پس از گذشت 15 دقیقه حرارت را خاموش می کنیم.

پس از پخت کیک، صبر می کنیم کیک کمی خنک شود.

شربت هم نباید داغ باشد، شربت ولرم را روی کیک می ریزیم و به مدت 2 ساعت صبر می کنیم تا شربت به خورد کیک برود.

کیک را برش می زنیم و با پودر پسته تزیین می کنیم.



سایر نکات

در ترکیه برای تهیه این کیک از آرد ایرمیک استفاده می شود که می توان به جای آن از آرد سمولینا استفاده نمود.

آرد سمولینا را می توانید از لوازم قنادی تهیه کنید.

هرگز شربت را داغ روی کیک نریزید بلکه شربت سرد را روی کیک ولرم بریزید.

بعد از گذاشتن مایه کیک در فر، تا نیم ساعت فر را باز نکنید زیرا کیک پف نمی کند.

کیک روانی را می توانید 2 یا 3 ساعت در یخچال قرار دهید وسپس سرو کنید.

کیک گردویی را می توانید تزئین کرده و به عنوان عصرانه یا دسر مورد استفاده قرار دهید.
مطالب مرتبط
پنجره
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار