gardeshban.ir

پلوی بحرینی غذایی با زرشک و مرغ و بادام با طعمی شبیه طعم غذا‌های ایرانی می‌باشد. درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید. نوش جان.
کد خبر: ۴۹۲۷۵
تاریخ انتشار : شنبه ۱۱ دی ۱۴۰۰-1400 October 11
گردشبان (gardeshban.ir) :
پلوی بحرینی غذایی با زرشک و مرغ و بادام با طعمی شبیه طعم غذا‌های ایرانی می‌باشد. درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید. نوش جان.



ما با غذا‌های ایتالیایی از جمله پاستا، پیتزا و ماکارونی آشنا هستیم، شاید هم جزو محبوب‌ترین غذاهای‌مان باشند. حالا بیایید پلویی خوشمزه و زیبا از بحرین را امتحان کنیم که حتما با ذائقه‌ی ایرانی متناسب است.

اگر به دنبال غذایی جدید می‌گردید حتما این غذا را امتحان کنید. در عین حال که غذایی جدید است، ریسک دوست نداشتن را هم ندارد؛ زیرا همان‌طور که گفتیم بسیار با ذائقه‌ی ایرانی متناسب است.

مواد لازم

۳ لیوان برنج
۶ عدد ران و سینه مرغ
۴عدد پیاز متوسط
یک لیوان گردو و خلال بادام
نصف لیوان کشمش پلویی
یک قاشق غذاخوری پودر لیمو عمانی
۲عدد لیمو عمانی درسته
ادویه‌ی پلویی
دارچین و زردچوبه
نمک و فلفل

طرز تهیه

به جای زرشک پلو با مرغ، این‌بار پلوی بحرینی را امتحان کنید.

۱. ابتدا برنج را بشویید و کمی نمک بزنید و مدت دو ساعت قبل از پخت خیس کنید.

۲. سپس مرغ‌ها را با مقداری آب، پیاز، دو عدد لیمو عمانی درسته، مقداری زردچوبه، نمک و فلفل بگذارید بپزند. آب مرغ باید زیاد باشد، زیرا برای دم کردن برنج از آب مرغ استفاده می‌شود.

۳. پیاز‌ها را پوست بگیرید. سپس آن‌ها را خلال و سرخ کنید تا کاملا طلایی شوند. سپس پیاز‌های سرخ شده را به دو قسمت تقسیم کنید، نیمی از آن‌ها را برای داخل پلو و نیمی دیگر را برای تزیین پلو استفاده کنید.

۴. نصف پیاز‌ها را در قابلمه مورد نظر برای دم کردن پلو بریزید. بعد از پخت مرغ ها، آب آن را جدا کنید و در قابلمه پباز‌ها بریزید تا بجوشد.

۵. نمک برنج را بشویید و در قابلمه آب مرغ بریزید و بگذارید با حرارت نسبتا متوسط بجوشد تا آب آن تمام شود.

۶. سپس قبل از این که برنج را دم کنید، مقداری ادویه پلویی و دارچین روی آن بپاشید و پلو را دم کنید.

۷. کشمش، گردو و خلال بادام را با نیمی از پیاز‌های سرخ شده تفت دهید و پودر لیمو عمانی روی آن بپاشید.

۸. بعد از دم کشیدن پلو، با کفگیر پلو را مخلوط کنید تا ادویه و دارچین با پلو مخلوط شوند. سپس کمی به برنج روغن بزنید و در دیس بکشید.

۹. بهتر است پلو را در وسط و مرغ‌ها را دور تا دور دیس و مواد مخلوط شده (کشمش و گردو و …) را بین مرغ‌ها قرار دهید.
مطالب مرتبط
پنجره
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار