gardeshban.ir

شاید مادر بزرگ‌ها «دوگون چورباسی» یا آش عروس را برای روز عروسی می‌پخته‌اند، اما این آش گوشت پر از خاصیت، می‌تواند غذای کاملی برای بچه‌ها یا حتی بزرگتر‌هایی باشد که تازه از بستر بیماری بیرون آمده‌اند.
کد خبر: ۴۹۴۷۳
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۱۶ دی ۱۴۰۰-1400 October 16
گردشبان (gardeshban.ir) :
شاید مادر بزرگ‌ها «دوگون چورباسی» یا آش عروس را برای روز عروسی می‌پخته‌اند، اما این آش گوشت پر از خاصیت، می‌تواند غذای کاملی برای بچه‌ها یا حتی بزرگتر‌هایی باشد که تازه از بستر بیماری بیرون آمده‌اند. 



مواد لازم برای تهیه آش عروس

گوشت گردن گوسفند با استخوان یک کیلو
پیاز یک عدد
هویچ یک عدد
زرده تخم مرغ سه عدد
دانه فلفل سیاه ۱۲ عدد
آرد یک پیمانه
کره ۵۰ گرم
لیمو یک عدد
نمک به مقدار لازم

طرز تهیه آش عروس

گوشت را بشویید و با استخوان در یک قابلمه بزرگ با دو لیتر آب روی آتش تند به جوش بیاورید. کف گوشت را بگیرید و سپس پیاز چهار قاچ را با هویج خرد شده و دانه‌های فلفل به آن اضافه کنید.

آتش را کم کنید و به گوشت سه ساعت برای پخت زمان دهید. بعد از پخت، کف روی گوشت را بگیرید، آن را از قابلمه بیرون بیاورید و استخوان‌هایش را بکشید.


آب گوشت را از صافی رد کنید و به قابلمه برگردانید. شعله را ملایم و در قابلمه را نیم بند کنید.

در یک تابه، کره را روی حرارت ملایم آب کنید و آرد را برای سه دقیقه در آن تفت دهید. سپس کره را به آب گوشت اضافه کنید و شعله را تندتر کنید. آب گوشت را با قاشق چوبی هم بزنید تا جوش بیاید.

گوشتی که با دست خرد کرده‌اید و استخوانش را گرفته‌اید را به آب گوشت اضافه کنید و ۱۰ دقیقه به پخت روی آتش ملایم ادامه دهید.

لیمو را آب بگیرید. زرده تخم‌مرغ و آب‌لیمو را در یک کاسه بریزید و با چنگال بزنید.

دو پیمانه از آش داغ را روی زرده تخم‌مرغ بریزید و تند تند بزنید. سپس محتویات کاسه را در قابلمه گوشت بریزید و با قاشق هم بزنید.

آب و نمک آش را به اندازه کنید و همینکه به جوش آمد، آن را از روی حرارت بردارید. یادتان نرود که آش عروس نباید زیاد شل باشد.
مطالب مرتبط
پنجره
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار