gardeshban.ir

در این مطلب شما را با دستور پخت حلوای سلیجه حلوی محلی مردم دلیجان آشنا میکنیم.
کد خبر: ۵۲۹۸۴
تاریخ انتشار : شنبه ۰۳ ارديبهشت ۱۴۰۱-1401 February 03
گردشبان (gardeshban.ir) :
در این مطلب شما را با دستور پخت حلوای سلیجه حلوی محلی مردم دلیجان آشنا میکنیم، شما میتوانید از این حلوای مقوی به عنوان شیرینی در مجالس و مهمانی‌ها استفاده کنید.



مواد لازم:

شیره انگور: یک کیلو
شکر: ۲۵۰ گرم
آرد: به مقدار لازم
کنجد سفید: ۲۵۰ گرم
گردو خرد شده: ۵۰۰ گرم
شاهدانه: ۲۵۰ گرم
آب: به مقدار لازم
دارچین: یک قاشق غذا خوری

دستور پخت حلوای مقوی دلیجانی

شیره انگور و آب شکر را کمی می‌جوشانید
و سپس کنجد و گردو و دارچین و شاهدانه و آرد را کمی تفت می‌دهیم
و آن را به شیره انگور کم کم اضافه می‌کنیم.
مرتب هم میزنیم تا خوب باهم قاطی شود
و بعد آن را که مانند خمیر نانوایی سفت شده، روی پارچه یا سینی بزرگ ریخته و ورز میدهیم.
در آخر رول می‌کنیم و با چاقو میبریم.
مطالب مرتبط
پنجره
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار