gardeshban.ir

بهار فصل رویش و تازگی است، در این فصل فرصت مصرف میوه ها و سبزیجات تازه را دارید. پس این مواد غذایی سالم را در برنامه غذایی خود بگنجانید.
کد خبر: ۵۳۰۳۱
تاریخ انتشار : دوشنبه ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۱-1401 February 05
گردشبان (gardeshban.ir) :



بهار فصل رویش و تازگی است، در این فصل فرصت مصرف میوه ها و سبزیجات تازه را دارید. پس این مواد غذایی سالم را در برنامه غذایی خود بگنجانید.

 در وعده های ناهار انواع لوبیای تازه، جوانه‌های ماش، لوبیا، عدس و یونجه و سبزیجات سبز رنگ جوان مثل ریحان، کرفس، کاهو، مارچوبه، اسفناج، بامیه، کدو، کلم، برگ سبز تربچه و چغندر را بگنجانید و  غذاهایی مانند آش جو، آش آب‌غوره، آش تمبر هندی، خورش کدو، بورانی، آش دوغ، آش ماست و سوپ سبزیجات را میل کنید.
 
خورش‌ها و خوراک‌های سبزیجات بجارپز شده و طعم دار شده با ادویه‌هایی مانند ریحان، رازیانه، مرزنجوش، رزماری، زیره سیاه و شوید انتخاب‌های مناسبی برای فصل بهار محسوب می شوند.

برای میان وعده در فصل بهار به جای شیرینی و تنقلات گرم مانند گردو میوه‌های تازه نظیر زردآلو، انجیر، انگور، آلو، انواع توت‌ها به همراه بادام خام و فرنی، تمرهندی ترش یا شیرین، کاهو با سکنجبین را انتخاب کنید،
مطالب مرتبط
پنجره
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار