gardeshban.ir

ترشی هلو یکی از انواع ترشی های ساده و خوشمزه ایرانی است که طعم و عطر بسیار جذابی دارد.
کد خبر: ۵۳۲۸۸
تاریخ انتشار : يکشنبه ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۱-1401 February 18
گردشبان (gardeshban.ir) :



ترشی هلو یکی از انواع ترشی های ساده و خوشمزه ایرانی است که طعم و عطر بسیار جذابی دارد.

مواد لازم ترشی هلو

هلو۱ کیلوگرم
سیاه دانه، پودر دارچین، شکر و نمک به مقدار کافی
سرکه۱ تا ۲ لیوان

طرز تهیه ترشی هلو 

مرحله اول

برای تهیه ترشی هلو ابتدای کار هلو را می شوییم، سپس پوست و هسته آن را جدا می کنیم و به قطعات یکسان خرد می کنیم. در ادامه تکه های هلو را درون ظرف مورد نظرمان می ریزیم و سیاه دانه را اضافه می کنیم.
 
مرحله دوم

حالا پودر دارچین را به همراه شکر و نمک به هلو اضافه می کنیم، سپس به آرامی مخلوط می کنیم تا مزه ها با هم ترکیب شوند به صورتی که هلو ها له نشوند. در ادامه سرکه را به هلو اضافه می کنیم و مجددا هم می زنیم.
 
مرحله سوم

در این مرحله یک ظرف مناسب و درب دار انتخاب می کنیم، سپس می شوییم و درون آن با یک دستمال تمیز خشک می کنیم. در ادامه ترشی هلو را درون ظرف می ریزیم، سپس درب آن را محکم می بندیم.

مرحله چهارم

در نهایت ترشی را در یک جای خنک قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم ترشی هلو به مدت ۱ ماه در جای خنک بماند تا جا بیوفتد. در ادامه پس از گذشت این زمان ترشی را به همراه غذا سرو می کنیم. نوش جان.
مطالب مرتبط
پنجره
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار