gardeshban.ir

یکی از تفاوت‌های کوکوی سیب زمینی پاکستانی با ایرانی این است که بسیار معطر و پر ادویه است.
کد خبر: ۵۳۵۹۶
تاریخ انتشار : دوشنبه ۰۲ خرداد ۱۴۰۱-1401 March 02
گردشبان (gardeshban.ir) :



یکی از تفاوت‌های کوکوی سیب زمینی پاکستانی با ایرانی این است که بسیار معطر و پر ادویه است، مثل دیگر غذاهای پاکستانی و هندی که این از مشخصه های اصلی آن‌هاست و همین باعث می‌شود شما یک طعم جدید را تجربه کنید.

1-سیب زمینی ها را بپزید و پوست کنید سپس  آن ها را خوب بکوبید یا چرخ کنید تا به شکل پوره نرم و یکدستی در بیاید.

2-دانه های زیره سبز را داخل ماهیتابه بریزید و روی حرارت بگذارید و تفت دهید تا بوی زیره بلند شود. ( دقت کنید زیره نسوزد )

3- وقتی بوی زیره درآمد بلافاصله آن را از تابه خارج کنید تا بیشتر سرخ نشود.

4-زیره بوداده، برگ گشنیز خرد شده، فلفل قرمز، پیاز خرد شده و مقداری نمک را به سیب زمینی اضافه و خوب مخلوط کنید.

5- یک قاشق از مایه بردارید و با دست به شکل گرد در بیاورید. بهتر است دست هایتان را کمی خیس کنید تا سیب زمینی به دست شما نچسبد.

6-تخم مرغ ها را داخل کاسه ای بشکنید و با چنگال بزنید تا یکدست شود. داخل ماهیتابه روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود.

7-کوکوهای سیب زمینی را یکی یکی داخل تخم مرغ بزنید سپس در روغن داغ بیندازید تا سرخ شود.

8-پس از این که یک طرف آن طلایی شد برگردانید تا طرف دیگر هم برشته و طلایی شود. چون فقط روی کوکو تخم مرغ دارد و سیب زمینی هم قبلاً پخته شده کافی است هر طرف حدود 40 ثانیه سرخ شود.

مواد لازم:

 سیب زمینی:  5 عدد
 پیاز: یک عدد
 تخم مرغ: 2 عدد
 فلفل قرمز پودر شده :یک چهارم قاشق چای خوری
 برگ گشنیز خرد شده :2 قاشق غذاخوری
 زیره سبز: یک قاشق چای خوری
 نمک: به مقدار لازم
مطالب مرتبط
پنجره
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار