gardeshban.ir

مقلوبه مرغ، یکی از انواع غذاهای لبنانی می باشد که می توانید با مرغ و یا گوشت قرمز طبخ و آماده کنید.
کد خبر: ۵۳۹۷۶
تاریخ انتشار : شنبه ۲۱ خرداد ۱۴۰۱-1401 March 21
گردشبان (gardeshban.ir) :



این غذای عربی خوشمزه و پرطرفدار را می توانید خیلی سریع و راحت در منزل آماده و سرو کنید. روش طبخ مقلوبه مرغ بسیار راحت بوده و می توانید با توجه به این رسپی، یک غذای جدید و بین‌ المللی را در منزل طبخ کنید.

طعم و عطر این غذا بسیار لذیذ و متفاوت بوده و استفاده از زعفران و هر طعم آن را لذیذتر خواهد کرد. مواد اصلی در طبخ مقلوبه مرغ شامل برنج، مرغ، بادمجان و سیب زمینی بوده که می توانید سس آن را نیز خیلی راحت آماده کرده و طعم آن را متفاوت کنید.

این غذا نیز برای مهمانی ها و دورهمی های دوستانه یک گزینه عالی و خیلی خوب بوده و می توانید یک غذای خوشمزه و جدید را آماده کنید.

از دیگر انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار می توان به مچبوس مرغ، باچانگای گوشت، دمی لخلاخ، پلو مرغ و قارچ، دونر مرغ، پنینی مرغ، شامی پلو و… اشاره کرد.





مواد لازم

برنج: ۲ پیمانه

سینه مرغ: ۱ عدد

بادمجان: ۱ عدد

سیب زمینی: ۱ عدد

پیاز: ۱ عدد

سیر: ۲ حبه

رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری

فلفل دلمه ای خرد شده: ۳ قاشق غذاخوری

هل ساییده: ۱ قاشق چایخوری

زعفران ساییده: ۱ قاشق چایخوری

نمک، زردچوبه و فلفل سیاه: به مقدار لازم




مراحل

ابتدا برنج را شسته و با ۳ پیمانه آب و کمی نمک خیس کنید.

سینه مرغ را شسته و ۲ تکه برش دهید.

پیاز را نگینی خرد کرده و در ماهی تابه با کمی روغن تفت دهید.

سپس سیر رنده شده و ادویه ها را اضافه و تفت دهید.

سینه مرغ را نیز به مواد اضافه و دو طرف آن را تفت دهید.

سپس مرغ ها را از ماهی تابه خارج و در بشقاب بگذارید.

رب گوجه فرنگی را در ماهی تابه ریخته و کمی تفت دهید.

سپس کمی آب اضافه و سس غلیظ غذا را آماده و حرارت را خاموش کنید.

بادمجان و سیب زمینی را حلقه ای خرد کنید.

زعفران را در یک استکان ریخته و یک تکه یخ بریزید تا رنگ پس بدهد.

سپس هل را به آب زعفران اضافه کنید.

برنج را به صورت آبکش آماده کنید.

مایه زعفران را به مرغ ها بمالید و طعم دار کنید.

در یک قابلمه کمی روغن ریخته و مرغ ها را در قابلمه بچینید.

سپس بادمجان، سیب زمینی و فلفل دلمه ای خرد شده را بر روی مرغ ها بچینید.

سس آماده شده را نیز بر روی مواد بریزید.

در آخر برنج آبکش شده را در قابلمه ریخته و ۴۵ دقیقه بر روی حرارت ملایم بگذارید تا دم بکشد. نوش جان!
مطالب مرتبط
پنجره
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار