gardeshban.ir

نان زمل یکی از انواع نان های خوشمزه اتریشی می باشد که بافت بسیار نرم و لطیفی دارد
کد خبر: ۵۴۰۶۵
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۲۶ خرداد ۱۴۰۱-1401 March 26
گردشبان (gardeshban.ir) :



نان زمل یکی از انواع نان های خوشمزه اتریشی می باشد که بافت بسیار نرم و لطیفی دارد

مواد لازم نان زمل

آرد گندم ۳ پیمانه
ماست یا خامه صبحانه⅓ پیمانه
آب ولرم⅓ پیمانه
تخم مرغ۱ عدد
کره۱ قاشق غذاخوری
بهبود دهنده۱ قاشق چایخوری
شیره انگور۱ قاشق غذاخوری
خمیر مایه۱ قاشق غذاخوری
شکر۱ قاشق مرباخوری
شیر۲ قاشق غذاخوری
نمک‌۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه نان زمل 

مرحله اول

برای تهیه نان زمل خانگی در ابتدای کار کره را روی حرارت غیر مستقیم بخار کتری بنماری می کنیم تا کاملا ذوب شود. در ادامه شکر را به همراه خمیر مایه و آب ولرم درون یک کاسه مناسب ریخته و مخلوط می کنیم.

مرحله دوم

حالا روی کاسه را با درپوش پوشانده، سپس اجازه می دهیم خمیر مایه به مدت ۱۰ دقیقه استراحت کند تا به عمل بیاید. پس از گذشت این زمان تخم مرغ را به همراه کره آب شده و خمیر مایه به عمل آمده درون یک کاسه مناسب می ریزیم.

مرحله سوم

در ادامه شیره انگور را به همراه ماست و بهبود دهنده به کاسه اضافه کرده و با همزن دستی هم می زنیم تا مایه کاملا یکدست شود. حالا آرد را به همراه نمک درون الک می ریزیم و ۳ مرتبه الک کرده، سپس به کاسه می افزاییم.

مرحله چهارم

حالا شیر را کنترل شده به کاسه اضافه کرده، سپس ورز می دهیم، زمانی که خمیری نرم و لطیف که به دست نمی چسبد حاصل شد، اضافه کردن شیر را متوقف می کنیم. در ادامه از خمیر چانه های ۸۰ گرمی جدا می کنیم.

مرحله پنجم

حالا روی چانه ها را با کیسه فریزر چرب شده پوشانده و اجازه می دهیم به مدت ۱۵ دقیقه استراحت کنند تا حجم بگیرند. پس از گذشت این زمان چانه ها را به شکل قایق فرم می دهیم و مقداری آرد روی آنها الک می کنیم.

مرحله ششم

در ادامه روی خمیرها را با تیغ شکاف های عمیقی ایجاد می کنیم، سپس سینی فر را با کاغذ روغنی پوشانده و مقداری آرد پاشی می کنیم. حالا خمیرها را درون سینی فر با فاصله از هم قرار می دهیم و روی آنها را با کیسه فریزر می پوشانیم.

مرحله هفتم

حالا اجازه می دهیم خمیر به مدت ۱ ساعت دیگر استراحت کند تا حجم آن دو برابر شود. ۱۵ دقیقه قبل از اتمام استراحت خمیر، فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن کرده، سپس اجازه می دهیم فر کاملا گرم شود.

مرحله هشتم

پس از گذشت این زمان سینی را طبقه وسط فر قرار می دهیم، سپس یک کاسه آب جوش طبقه زیرین فر می گذاریم تا رطوبت به عمل آمده باعث نرم شدن بافت نان شود. حالا اجازه می دهیم نان ها به مدت ۲۵ دقیقه بپزند.

مرحله نهم

پس از گذشت این زمان سینی را از فر خارج کرده و اجازه می دهیم نان ها کاملا خنک شوند. در نهایت نان ها را درون یک ظرف مناسب قرار می دهیم و روی آنها را با یک پارچه تمیز می پوشانیم تا نرم بمانند، سپس سرو می کنیم. نوش جان.
مطالب مرتبط
پنجره
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار