gardeshban.ir

کیک اکلز ( به انگلیسی : Eccles cake ) کیک انگلیسی است که شبیه کلوچه است و داخلش را با کشمش و میوه های خشک پر می کنند.
کد خبر: ۵۴۳۴۳
تاریخ انتشار : يکشنبه ۱۲ تير ۱۴۰۱-1401 April 12
گردشبان (gardeshban.ir) :
کیک اکلز ( به انگلیسی : Eccles cake ) کیک انگلیسی است که شبیه کلوچه است و داخلش را با کشمش و میوه های خشک پر می کنند و به این دلیل که اولین بار دراکلز لانکشایر تولید شده به این نام شناخته می شود.



روش اول تهیه کیک اکلز

مواد لازم کیک اکلز برای 8 عدد 

   کره 250 گرم 

آرد معمولی350 گرم 

  آب لیمو1/2 لیمو

مواد داخل کیک

 کره 25 گرم

 کشمش 200 گرم 

 پوست لیمو خشک شده 50 گرم 

 شکر غلیظ شده ( به انگلیسی Muscovado sugar ) 100 گرم 

 دارچین 1 قاشق چای خوری

زنجبیل و زیره سبز به میزان لازم

پوست کامل لیمو یا پرتغال 1 عدد 

 سفیده تخم مرغ 1 عدد  برای رویه

  دستور تهیه کیک اکلز

کره را تکه تکه کنید و در فریزر بگذارید سفت شود.

آرد را با نصف کره در کاسه ریخته و با میکسر بزنید سپس آبلیمو و 100 میلی لیتر آب سرد به آرد اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا کره جذب آرد شود و خمیری شکل شود.

خمیر را با وردنه با ندازه 20 * 30 باز کنید و از وسط تا کنید و دوباره با وردنه باز کنید. 

سه بار این کار را تکرار کنید و سپس اجازه دهید 15 دقیقه روی میز کار بماند و سپس حداقل نیم ساعت در یخچال بگذارید استراحت کند. 

بقیه کره را به همراه کشمش و  پوست لیمو خشک روی حرارت بگذارید و وقتی کره ذوب شد از روی حرارت بردارید. 

خمیر را به اندازه 12 سانتی متر باز کنید و با کاتر گرد 8 عدد قالب بزنید و از مواد کشمشی رویش بگذارید. 

بقیه خمیر را قالب بزنید و روی خمیرهای قبلی بگذارید و لبه ها رابه هم بپیچانید که موادش بیرون نریزد. 

با قلم مو رویشان سفیده تخم مرغ بکشید و به مدت 15 – 20 دقیقه در فری که از قبل با دمای 220 درجه سانتیگراد گرم شده است بپزید تا طلایی شود. 

این کیک را میتوانید برای عصرانه همراه با چای و قهوه سرو نمایید. 
مطالب مرتبط
پنجره
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار