gardeshban.ir

دریاچه سوان (Lake Sevan) در ۶۰ کیلومتری شمال شرقی ایروان و در استان گغارکونیک (Gegharkunik Province) قرار دارد.
کد خبر: ۵۵۳۶۰
تاریخ انتشار : شنبه ۱۹ شهريور ۱۴۰۱-1401 June 19
گردشبان (gardeshban.ir) :
ایروان ، پایتخت و بزرگ‌ترین شهر جمهوری ارمنستان است و در امتداد رود هرازدان واقع شده‌ است. ایروان مرکز اداری، فرهنگی و صنعتی این کشور و یکی از مقاصد جذاب است.

ایروان یکی از مناطق اصلی گردشگری در ارمنستان محشسوب می‌شود و این صنعت سال به سال در حال رشد و پیشرفت می‌باشد؛ این شهر با داشتن هتل‌ها، رستوران‌ها، بارها و کلوب‌های شبانه مدرن باعث جذب گردشگران از کشورهای مختلف شده‌ است.

این شهر که از امن‌ترین شهرهای دنیا محسوب می‌شود دارای کلوب‌های شبانه متعدد می‌باشد، هتل‌هایی همچون هتل آرمنیا مرییات، گرند هتل و همچنین هتل آنی پلازا از بهترین مراکز اقامتی این شهر به‌شمار می‌آیند، مراکز خرید دالما گاردن، مرکز خرید ایروان و خیابان شمالی با داشتن فروشگاه‌های متعدد عرضه‌کننده برندهای مطرح جهانی می‌باشند.

همچنین ارمنستان محبویتی دوچندان به دلیل طبیعت زیبا و بکر خود دارد که دلیلی برای سفر به این کشور می باشد. در ادامه دریاچه سوان ایروان را به شما معرفی می کنیم که یکی از جاذبه های گردشگری ارمنستان به شمار می رود.




دریاچه سوان (Lake Sevan) در ۶۰ کیلومتری شمال شرقی ایروان و در استان گغارکونیک (Gegharkunik Province) قرار دارد. این دریاچه که بزرگ‌ترین دریاچه قفقاز و از بزرگ‌ترین دریاچه‌های کوهستانی آب شیرین در جهان است در بلندای ۱۹۱۶ متری سطح دریا واقع شده‌ است و یکی از بزرگ ترین دریاچه های آب شیرین و کوهستانی در کل قاره اوراسیاست.




نام سوان از ریشه اورارتویی سیونا و به معنی «سرزمین دریاچه‌ها» گرفته شده‌ است. حدود ۳۶ جویبار به این دریاچه می‌ریزند و تنها رودخانه‌ای که از سوان سرچشمه می‌گیرد رود هرازدان است. از گردشگاه‌های پیرامون این دریاچه، چشمه آب معدنی دیلیجان و شهرستانی به همین نام است. ماهی قزل‌آلای مشهوری به نام ایشخان (شاهزاده) بومی این دریاچه‌ است.

دریاچه سوان در یک پارک ملی به همین نام قرار دارد. وسعت خود دریاچه سوان به تنهایی 1,360 کیلومترمربع است و طول و عرضی 74 × 32 کیلومتری و حجمی برابر با 33.2 کیلومتر مکعب دارد.




در مجموع دریاچه سوان از دو بخش تشکیل شده که در شمال غربی و جنوب شرقی قرار دارند. بخش بزرگتر که در جنوب شرقی قرار گرفته، حداکثر عمقش 39.92 متر است در حالی که عمق بخش کوچک تر در شمال غربی به 85.9 متر نیز می رسد.

وقتی درون دریاچه به گشت و گذار بپردازید و به تنها جزیره سوان سفر کنید، با یکی دیگر از مهم ترین و مشهورترین جاذبه های ارمنستان، یعنی کلیسای سواناوانک روبه رو خواهید شد. این کلیسا در شبه جزیره معروف دریاچه قرار گرفته و محال است آن را از دست بدهید.




دیدنی های اطراف دریاچه

سواحل دریاچه سوان

می توان گفت محبوب ترین ساحل عمومی دریاچه در بخش شمالی تا شمال غربی سوان قرار گرفته و از شهر سوان دسترسی بسیار خوبی دارد. در ساحل شمالی طیفی از امکانات مختلف مانند اقامتگاه های ساحلی، هتل، محوطه های کمپینگ و زمین پیک نیک، رستوران و تفریحات آبی به چشم می خورد.

از دیگر سواحل دریاچه سوان می توان به سواحل شرقی در محدوده دو شهر تسوواگیوغ (Tsovagyugh) و شورژا (Shoghakat) و سواحل جنوب شرقی در نزدیکی شهر تساپاتاغ (Tsapatagh) اشاره کرد. امکانات این بخش به پای ساحل شمالی نمی رسد؛ اما تعداد زیادی آلاچیق و کلبه و چند هتل لوکس برای اقامت وجود دارد.

صومعه سواناوانک – Sevanavank

صومعه هایراوانک – Hayravank Monastery

قبرستان نوراتوس – Noratus Cemetery

کلیسای سنت جیکوب – St. Jacob’s Church

روستای نرکین گتاشن – Nerkin Getashen

قلعه آدزبرد – Odzaberd

پارک ملی دیلیجان (Dilijan National Park) نیز یکی از جاذبه های گردشگری فوقالعاده زیبا و پراهمیت در ارمنستان است. این پارک که در فاصله 44 کیلومتری از دریاچه سوان قرار دارد، قطعا ارزش بازدید دارد.




تفریحات دریاچه سوان

تفریحات زیادی وجود دارد که می توانید در این منطقه انجام دهید و از تجربه آنها در این منطقه خوش آب و هوا لذت ببرید، لیستی از این تفریحات عبارتند از؛

شنا و آب تنی
آفتاب گرفتن
جت اسکی و قایق سواری
کایت سرفینگ
ماهی گیری
اسکی و اسنوبورد در سوان
کایت کاتاماران
ویک بوردینگ
وایند سرفینگ یا باد موج سواری
پاراگلایدر سواری

بهترین فصل سفر 

با توجه به موقعیت جفرافیایی که دریاچه سوان در آن قرار دارد، در ارتفاعات ۱۹۰۰ متری نیز شرایط هوا کوهستانی است. بنابراین باید توجه داشته باشید که هوا حتی در فصل تابستان هم خنک است و لباس مناسب حتما همراه خودتان داشته باشید. اما این به آن معنا نیست که شرایط سختی در این منطقه حکم فرماست زیرا در اغلب اوقات سال دریاچه سوان دارای شرایط خوبی برای تفریح است.




دسترسی 

این دریاچه تنها 60 کیلومتر (37 مایل) از ایروان فاصله دارد و با تعدادی از گزینه های مختلف حمل و نقل عمومی به پایتخت قابل دسترسی است. بهترین راه برای سفر به این دریاچه از طریق مینی بوس های ایستگاه نورثرن باس است که هر بیست دقیقه حرکت می کنند.

این مینی بوس ها که مارشروتکا (marshrutkas) نامیده می شود شما را به شهر سوان می برند اما می توانید از راننده بخواهید که با دریافت پول بیشتر به دریاچه سوان ببرند. درباره قیمت رفت و برگشت به دریاچه سوان باید بگوئیم، یک بلیط مینی بوس در ارمنستان 500 درام (یک دلار) است و از شهر سوان به سوی دریاچه می توانید با یک تاکسی به هزینه 1000 درام (دو دلار) بروید. برای برگشت به ایروان هم هزینه ها به همین صورت است.

فاصله دریاچه سوان تا ایروان

آدرس: ارمنستان، استان گغارکونیک، سوان

ساعت بازدید: همه روزه 24 ساعته

هزینه بازدید: رایگان

مطالب مرتبط
پنجره
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار