gardeshban.ir

ابتدا شیر را داخل قابلمه بریزید و چوب های دارچین را به آن اضافه کنید. قابلمه را روی حرارت بگذارید. برنج را باید از۴ ساعت قبل خیس کنید. به محض جوش آمدن شیر، برنج را اضافه کنید.
کد خبر: ۵۵۳۹۶
تاریخ انتشار : سه‌شنبه ۲۲ شهريور ۱۴۰۱-1401 June 22
گردشبان (gardeshban.ir) :




مواد لازم:

برنج - یک پیمانه  
شیر - 7 پیمانه
شیرعسلی - نصف قوطی
چوب دارچین - 4 عدد
هویج - یک عدد
وانیل - نصف قاشق چای خوری
خامه (دلخواه) - 100 گرم
کشمش یا مویز - یک سوم پیمانه
کره - 20 گرم

طرز تهیه :

ابتدا شیر را داخل قابلمه بریزید و چوب های دارچین را به آن اضافه کنید. قابلمه را روی حرارت بگذارید. برنج را باید از۴ ساعت قبل خیس کنید. به محض جوش آمدن شیر، برنج را اضافه کنید.  

اجازه دهید چند جوش بزند. بعد حرارت را کم کنید تا برنج بپزدو کاملا مغز پخت شود.   ممکن است نیاز باشد اول کمی برنج ها را با کمی آب بپزید وسپس شیر را اضافه کنید.   هرازگاهی هم بزنید تا ته نگیرد، بعد از مغز پخت شدن برنج، هویج رنده شده را اضافه کنید و اجازه دهید 10 دقیقه دیگر بپزد.   وانیل را به قابلمه اضافه کنید.   

شیر عسل را اضافه کنید. در قابلمه را ببندید، حرارت را خیلی کم کنید و اجازه دهید یک ربع دیگر پخته شود.   بعد قابلمه را از روی حرارت بردارید و خامه را اضافه کنید.   اگر می خواهید شیربرنج رژیمی باشد، خامه را حذف کنید.   

دیگ شیر برنج را داخل یک ظرف آب سرد بگذارید و مرتب هم بزنید تا خنک شود. هنگام هم زدن چوب های دارچین را هم دربیاورید.   

کره را داخل ماهیتابه ذوب کنید وکشمش ها را تفت دهید.   کشمش را به شیربرنج اضافه کنید و هم بزنید. شیر برنج را داخل ظرف در دار بریزید و در یخچال بگذارید تا کاملا خنک شود.
مطالب مرتبط
پنجره
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار