gardeshban.ir

کره را روی حرارت متوسط آب کنید. پیاز را اضافه کنید و هم بزنید تا نرم شود. سیر و زنجبیل وزیره را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر بگذارید تا بپزد. هویج را اضافه کنید و برای دو تا سه دقیقه بپزید.
کد خبر: ۵۵۸۶۸
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۰۴ آبان ۱۴۰۱-1401 August 04
گردشبان (gardeshban.ir) :




مواد لازم

کره آب شده - دو قاشق غذا خوری
پیاز متوسط خرد شده – یک عدد
سیر له شده - دو حبه
پودر زنجبیل - دو قاشق چای خوری
پودر زیره - یک قاشق چای خوری
هویج پوست کنده شده و نگینی شده - یک قاشق چای خوری
آب مرغ -  دو و نیم لیوان
عسل  - یک قاشق غذاخوری
آب لیمو -  یک قاشق چای خوری
نمک و فلفل – به میزان لازم
ماست – نصف لیوان به دلخواه
جعفری - کمی

طرز تهیه

کره را روی حرارت متوسط آب کنید. پیاز را اضافه کنید و هم بزنید تا نرم شود. سیر و زنجبیل وزیره را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر بگذارید تا بپزد. هویج را اضافه کنید و برای دو تا سه دقیقه بپزید.

آب مرغ یا سبزیجات را اضافه و حرارت را زیاد کنید تا به جوش بیاید. سپس حرارت را کم کنید. در ظرف را بگذارید و اجازه دهید که بپزد و هویج نرم شود.

سپس سوپ را با استفاده از غذاساز نرم کنید تا کاملا پوره شود. عسل و آبلیمو و نمک و فلفل را اضافه کنید.

در  ظروف  مناسب  بریزیدوروی آن را با کمی ماست و جعفری تزئین کنید.
مطالب مرتبط
پنجره
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار