gardeshban.ir

اول از همه لپه را به مدت یک ساعت خیس می کنیم و سپس انرا می پزیم. پیاز داغ درست می کنیم سپس نصف پیاز داغ را برای تزیین رویه ی آش کنار می گذاریم .
کد خبر: ۵۵۸۸۵
تاریخ انتشار : شنبه ۰۷ آبان ۱۴۰۱-1401 August 07
گردشبان (gardeshban.ir) :




مواد لازم

دو عدد هویج متوسط
برنج گرده نیم پیمانه
بلغور گندم ریز ( مخصوص کوفته) نیم پیمانه
سبزی آش نیم کیلو
پیاز داغ فراوان!!! البته می توانید در هنگام پختن مواد از پیاز خام هم استفاده کنید.
فلفل سبز تازه یک تا دو عدد بسته به میزان تندی فلفل و آستانه تحمل خودتان
لپه نیم پیمانه
ماست نیم لیتر یا بیشتر

طرز تهیه

اول از همه لپه را به مدت یک ساعت خیس می کنیم و سپس انرا می پزیم. پیاز داغ درست می کنیم سپس نصف پیاز داغ را برای تزیین رویه ی آش کنار می گذاریم .

هویج را نگینی خرد می کنیم و با برنج، پیاز داغ ، بلغور ، فلفل سبز و لپه پخته شده را با سه یا چهار لیوان آب در قابلمه مناسب روی شعله متوسط گاز می گذاریم

بعد از پانزده دقیقه سبزی را اضافه می کنیم .

من سبزی را در آخرین مرحله اضافه می کنم و وقتی آب آش تقریبا کشیده شد (ده دقیقه یا حتی کمتر) شعله گاز زا خاموش می کنم تا آش کمی سرد شود

سپس ماست را اضافه کرده و سرو می کنم.

روی آش را با پیاز داغ و نعناع داغ تزیین می کنم.

یکی از شاخص ترین آش های خطه  آذربایجان آش ماست است.

به دلیل تنوع قومیت های ایرانی، تنوع آش ماست نیز فراوان است و هر قومی  در شهرهای مختلف آش ماست خاص خود را دارد. در آذربایجان هم این آش را با مواد گوناگون درست می کنند.  مثلا گاهی با لپه  گاهی با نخود  و یا حتی لوبیا و هویج می ریزند.
مطالب مرتبط
پنجره
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار