gardeshban.ir

طرز تهیۀ سوپ مرغ مکزیکی بسیار ساده است و با کمی خلاقیت می‌توانید یک سوپ عالی با طعمی متفاوت تهیه کنید.
کد خبر: ۵۶۶۴۸
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۱۴ دی ۱۴۰۱-1401 October 14
گردشبان (gardeshban.ir) :




سوپ مرغ مکزیکی یک پیش‌غذای بی‌نظیر و خاص برای مهمانی‌ها است. این سوپ برای علاقه‌مندان به غذاهای تند، پیشنهاد خوبی است.

طرز تهیۀ سوپ مرغ مکزیکی بسیار ساده است و با کمی خلاقیت می‌توانید یک سوپ عالی با طعمی متفاوت تهیه کنید.

مواد لازم:

سینۀ مرغ: یک عدد
خامۀ ترش: یک قاشق غذاخوری
لوبیا قرمز پخته: یک پیمانه
شیر: سه‌چهارم پیمانه
فلفل‌قرمز تند: یک عدد
آرد سوخاری: یک قاشق غذاخوری
گوجه‌فرنگی: یک عدد
پنیر موزارلا رنده شده: یک پیمانه
آب مرغ: یک پیمانه
ذرت پخته: یک پیمانه
جعفری خرد شده: یک قاشق چای‌خوری
زیره: یک قاشق چای‌خوری
نمک به میزان لازم
سیر: ۲ حبه
پیاز: یک عدد
روغن زیتون: یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

 سینۀ مرغ را به تکه‌های کوچک تقسیم می‎کنیم. فلفل‌قرمز را به شکل نوارهای باریکی درمی‌آوریم.
 روغن را در ظرفی ریخته روی حرارت قرار می‎دهیم. پیاز خرد شده و سیر رنده شده را تفت می‌دهیم تا طلایی رنگ شوند. زیره، جعفری و نمک را به آن‌ها افزوده و هم می‌زنیم.

 قطعه‎‌های مرغ را به مواد اضافه کرده، تفت می‌دهیم تا خامی مرغ از بین برود.

 آرد سوخاری را هم افزوده و مخلوط می‌کنیم.

 لوبیا قرمز، ذرت پخته شده و آب مرغ را می‌افزاییم. پس از اضافه کردن این مواد، ۱۰ دقیقه سوپ را روی شعله می‌گذاریم.

 گوجه‌فرنگی‌ها را پوست گرفته و خرد می‌کنیم.  سپس با شیر، خامۀ ترش و پنیر، به سوپ اضافه می‌کنیم. کمی از پنیر را برای تزیین روی سوپ، نگه می‌داریم. حرارت را کمی زیاد می‌کنیم تا پنیرها داخل سوپ ذوب شوند.

 سوپ مرغ تند و ویژۀ ما آماده است. آن را در ظرف مناسبی ریخته و به دل‌خواه تزیین می‌کنیم.
مطالب مرتبط
پنجره
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار