gardeshban.ir

کادین بودو کوفته یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه ترکیه‌ای است که به دلیل طعم فوق‌العاده‌ آن طرفداران زیادی دارد و با روشی آسان و سریع درست می‌شود.
کد خبر: ۵۷۴۴۰
تاریخ انتشار : دوشنبه ۱۵ اسفند ۱۴۰۱-1401 December 15
گردشبان (gardeshban.ir) :



کادین بودو کوفته یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه ترکیه‌ای است که به دلیل طعم فوق‌العاده‌ آن طرفداران زیادی دارد و با روشی آسان و سریع درست می‌شود.

مواد لازم برای ۴ نفر

گوشت چرخ کرده گوساله۵۰۰ گرم
برنج۳ قاشق غذاخوری
پیاز۱ عدد
تخم مرغ۱ عدد
سیر۱ حبه
جعفری به مقدار لازم 
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
مواد لازم برای روی کوفته‌ها 
تخم مرغ ۳ عدد
آرد به مقدار لازم

طرز تهیه کادین بودو کوفته 

مرحله اول

برای تهیه کادین بودو کوفته خوشمزه ابتدا برنج را در یک قابلمه بریزید و روی آن آب بگیرید و با کمی نمک و روغن روی حرارت ملایم بگذارید تا بپزد، بعد از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا سرد شود.

مرحله دوم

سپس پیاز را نگینی خرد کنید و بعد در یک تابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا روغن داغ شود، سپس پیازها را در آن تفت دهید تا سبک و طلایی رنگ شوند.

مرحله سوم

بعد از آن سیر را با رنده ریز، رنده کنید و به پیازها اضافه کنید و روی حرارت ملایم تفت دهید تا طلایی رنگ شوند و عطر سیر آزاد شود مراقب باشید که پیاز و سیر نسوزند.

مرحله چهارم

سپس نصف مقدار گوشت چرخ‌ کرده را در تابه بریزید و تفت دهید تا رنگ آن عوض شود و آب گوشت کشیده شود، بعد از روی حرارت بردارید و در یک ظرف دیگر بریزید و بگذارید تا سرد شود.

مرحله پنجم

بعد مقداری جعفری را تمیز بشورید و بگذارید تا آب اضافی آن خارج شود و سپس ریز خرد و ساطوری کنید، به دلخواه خودتان می‌توانید از سبزی‌های دیگر هم استفاده کنید.

مرحله ششم

سپس گوشت چرخ کرده تفت داده شده که سرد شده است و گوشت چرخ‌کرده خام را در ظرفی بریزید و با هم مخلوط کنید و بعد تخم مرغ را به آن‌ها اضافه کنید و ورز دهید.

مرحله هفتم

سپس برنج پخته شده و جعفری خرد شده را هم به مواد اضافه کنید و با هم مخلوط کنید، بعد نمک و فلفل سیاه را هم روی مواد بریزید و همه مواد را با هم خوب مخلوط کنید و ورز دهید.

مرحله هشتم

بعد روی ظرف را بپوشانید و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا عطر و طعم همه مواد با هم ترکیب شود و مخلوط استراحت کند تا بعد از آن راحت‌تر بتوانید به مواد شکل دهید.

مرحله نهم

سپس مقداری از مواد را بردارید و کمی ورز دهید و با دست به اندازه دلخواه فرم دهید، خیلی ضخیم نباشد تا داخل کوفته خوب بپزد و خیلی هم نازک نباشد چون زود میسوزد.

مرحله دهم

بعد برای روی کوفته‌ها در یک ظرف آرد بریزید و در ظرف دیگر تخم مرغ را بریزید و با چنگال بزنید تا از لختگی خارج شود، سپس کوفته‌ها را ابتدا در آرد بغلتانید و بعد در تخم مرغ بزنید.

مرحله یازدهم

سپس در یک تابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود و بعد کوفته‌ها را در روغن سرخ کنید و بعد از آن برگردانید تا همه قسمت‌های آن خوب سرخ شود. در آخر کادین بودو کوفته‌ها را در ظرف مناسب بکشید و همراه با سالاد، ترشی و زیتون و انواع دورچین سرو کنید.
مطالب مرتبط
پنجره
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار