gardeshban.ir

سیر را پوست بکنید و نامنظم خرد کنید. روی آن نمک بپاشید، با فشار لبه چاقو له کنید و داخل یک کاسه متوسط بریزید. سر و ته خیار را بگیرید و آن را پوست بکنید. سپس خیار را از طول نصف و خرد کنید.
کد خبر: ۵۷۴۵۳
تاریخ انتشار : سه‌شنبه ۱۶ اسفند ۱۴۰۱-1401 December 16
گردشبان (gardeshban.ir) :




مواد لازم

 سیر: دو حبه
  خیار: یک عدد
  ماست: یک فنجان
  آب لیموی تازه: یک قاشق غذاخوری
  روغن زیتون: یک قاشق غذاخوری
  شوید تازه: یک قاشق غذاخوری
  فلفل سیاه: یک قاشق غذاخوری
  نمک: نصف قاشق چای خوری
  روغن زیتون: به مقدار لازم

  طرز تهیه :

1-سیر را پوست بکنید و نامنظم خرد کنید. روی آن نمک بپاشید، با فشار لبه چاقو له کنید و داخل یک کاسه متوسط بریزید. سر و ته خیار را بگیرید و آن را پوست بکنید. سپس خیار را از طول نصف و خرد کنید.

2-یک کاسه دیگر بردارید، خیار خرد شده را داخل آن بریزید  و با پشت قاشق فشار دهید تا آب خیار خوب از آن بیرون بیاید. باقی مانده آب را دور بریزید و خیار خرد شده را به کاسه حاوی سیر اضافه کنید. حالا ماست، آب لیمو، روغن زیتون، شوید و فلفل را به سیر و خیار اضافه کنید و خوب هم بزنید.

3-روی ظرف ماست و خیار را بپوشانید و حداقل دو ساعت داخل یخچال قرار دهید تا طعم‌ها خوب بیرون بیایند و با هم ترکیب شوند. می‌توانید روی آن یک قاشق روغن زیتون اضافه کنید یا ماست و خیار خود را با کمی شوید و زیتون تزیین کنید.
مطالب مرتبط
پنجره
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار