gardeshban.ir

آینده گردشگری سلامت ایران در پساکرونا چگونه خواهد بود؟

رئیس انجمن حرفه‌ای گردشگری سلامت خراسان رضوی گفت: بحران کرونا فعالیت در حوزه گردشگری سلامت کشور و به خصوص استان خراسان رضوی را به صفر رسانده است؛ چراکه رفت‌وآمدی به کشور برای انجام خدمات سلامت انجام نمی‌شود.
کد خبر: ۲۵۷۸۷
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۹-1399 February 10
گردشبان (gardeshban.ir) :

حسن نیکونام در خصوص وضعیت گردشگری سلامت استان خراسان رضوی اظهار کرد: به طور کلی می‌توان گفت که خراسان رضوی قطب اصلی گردشگری سلامت ایران قبل از شیراز و تهران است و تمام خدمات سلامتی به غیر از پیوندهای کلیه و کبد در مشهد ارائه می‌شود، البته امکان انجام عمل‌های پیوند نیز وجود دارد؛ اما در حال حاضر برخی ممنوعیت‌های سیستمی مانع از انجام این عمل‌ها در خراسان رضوی است.

وی افزود: پس از چهار سال تلاش دست‌اندرکاران حوزه گردشکری سلامت استان، توانستیم مرداد ماه سال گذشته مجوز تاسیس انجمن حرفه‌ای گردشگری سلامت استان خراسان رضوی را به عنوان اولین انجمن حرفه‌ای کشور، از وزارت میراث فرهنگی و گردشگری دریافت کنیم.

رئیس انجمن حرفه‌ای گردشگری سلامت خراسان رضوی ادامه داد: این انجمن در تاریخ سوم شهریور ۹۸ تاسیس و فعالیت خود را آغاز کرد؛ ۳۵ شرکت گردشگری سلامت در خراسان رضوی و تعداد ۱۴ بیمارستان که دارای مجوز آی پی دی هستند نیز با این انجمن همکاری می‌کنند. از فعالیت‌های این انجمن می‌توان به برندسازی، تبلیغات، بازاریابی، ساماندهی تعرفه‌ها در بخش خصوصی و تمام خدماتی که در حوزه گردشگری سلامت باید ساماندهی شوند، اشاره کرد.

نیکونام با اشاره به وجود دید بدبینانه بازار هدف گردشگری سلامت در موضوع کرونا، خاطرنشان کرد: بحران کرونا فعالیت در حوزه گردشگری سلامت کشور و به خصوص استان خراسان رضوی را به صفر رسانده است؛ چراکه رفت‌وآمدی به کشور برای انجام خدمات سلامت انجام نمی‌شود. با این وجود انتظار می‌رود با توجه به سیاست‌های دولت و وزارت بهداشت نسبت به آغاز فعالیت پلکانی مشاغل، تا یک ماه آینده زمینه بازگشایی و فعالیت تمام مراکز بهداشت و گردشگری ما فراهم شود.

وی عنوان کرد: البته در حال حاضر شاهد این مساله هستیم که عمل‌های جراحی و دندان‌پزشکی‌ها نیز تحت مراقبت‌های بهداشتی بر اساس پروتکل‌های اعلام شده توسط وزارت بهداشت فعالیت‌های خود را آغاز کرده و می‌توان امید داشت با بهبود اوضاع گردشگری سلامت کار خود را آغاز کند.

رئیس انجمن حرفه‌ای گردشگری سلامت خراسان رضوی تصریح کرد: با توجه به اینکه بیش از ۸۵ تا ۹۰ درصد بیماران گردشگری سلامت استان را اتباع عراقی و افغانستانی و ۱۰ درصد باقی‌ را اتباع کشورهای آسیایی میانه، عمان، بحرین، عربستان و کویت تشکیل می‌دهند، با بازگشایی مرزهای افغانستان و عراق و آغاز تبادلات تجاری و تردد اتباع این کشورها، گردشگری سلامت تا دو ماه آینده فعالیت خود را آغاز خواهد کرد.

نیکونام ادامه داد: دو کشور افغانستان و عراق که سیستم‌های اقتصادی و بهداشتی‌شان شبیه به کشور ما است در اولویت هستند و برآورد ما این است که در اولین گام، با بهبود شرایط، بازار گردشگری سلامت مشهد نسبت به دیگر شهرهای کشور فعالیت خود را آغاز کند. پس از شروع فعالیت مشهد با یک فاصله زمانی بیشتر احتمالا شیراز و پس از آن تهران در زمینه حوزه گردشگری سلامت فعالیت خود را آغاز خواهند کرد.

وی یادآور شد: با وجود تعطیلی ۹۵ درصدی آژانس‌های هواپیمایی مشهد، شرکت‌ها این فرصت را غنیمت شمرده تا زیرساخت‌ها، بازاریابی و توسعه سایت‌هایشان به زبان‌های روسی، چینی و ... را تقویت کنند. با توجه به اینکه شرکت‌های ایرانی در مقایسه با رقبا مانند هند و ترکیه در حوزه فضای مجازی ضعیف هستند و دولت نیز از آن‌ها حمایت خاصی به عمل نمی‌آورد، از این فرصت استفاده کردند تا با فراغت از دیگر فعالیت‌ها تمرکزشان را روی فضای مجازی بیشتر کرده و این قسمت‌ را تقویت کنند.

رئیس انجمن حرفه‌ای گردشگری سلامت خراسان رضوی ابراز عقیده کرد: با توجه به سیاست‌های دولت در اعلام آمار مبتلایان و فوتی‌های بیماری کرونا، این آمار در دنیا بازخورد مثبتی داشته و دارد. بازخورد مثبت نیز این است که سیستم بهداشت و درمان کشور ایران با توجه به فشارها و تحریم‌هایی که داشته در مبحث کرونا موفق عمل کرده است. به هر حال اعلام آمار خود می‌تواند به عنوان بازاریابی برای این مساله باشد و اینکه مردم جهان می‌بینند که با توجه به درگیری شدید ایران با کرونا از ابتدا کنترل و مدیریت بیماری در کشور خوب بوده که این خود تبلیغ مثبتی برای حوزه گردشگری سلامت خواهد بود.


ایسنا 


پنجره
ارسال نظر
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار