gardeshban.ir

نهنگ ها و نجات محیط زیست اقیانوس ها! +تصاویر

گزارش‌هایی مبنی بر بازگشت حیات وحش به مناطقی که طی دهه‌های متمادی زندگی آنجا وجود نداشت، دیده می‌شود و فیلم‌های از حیواناتی که از شاهراه‌های شلوغ شهرها در حال عبور هستند، هفته‌های گذشته در شبکه‌های اجتماعی بسیار دست به دست شد.
کد خبر: ۳۰۶۷۷
تاریخ انتشار : يکشنبه ۰۹ شهريور ۱۳۹۹-1399 June 09
گردشبان (gardeshban.ir) :

تاثیر کاهش ترافیک انسانی بر نهنگ‌ها

به نظر می‌رسد ما درک کرده‌ایم که برای زندگی و زنده ماندن بالاخره راهی پیدا خواهیم کرد. دانشمندانی مانند دیوید بارکلی (David Barclay)، میشل فورنت (Michelle Fournet)، ناتان مرچنت(Nathan Merchant) از این فرصت استفاده کردند تا به بررسی تاثیر کاهش ترافیک انسانی بر نهنگ‌ها و دیگر حیوانات و زندگی‌های دریایی بپردازند.

اولین مطالعه اصلی که این نوع تحقیق را آغاز کرد به دنبال اتفاق ۱۱ سپتامبر شروع شد و به این نتیجه رسید که همبستگی مشخصی بین سر و صدای کشتی‌ها و استرس در نهنگ‌ها وجود دارد. با وجود تاثیرات مخربی که این بیماری همه‌گیر بر جامعه بشری داشته، هیچ فرصت آکادمیکی مانند این وجود نداشته تا این تحقیقات انجام و منتشر شود.

ثبت اثرات اقتصادی و زیست‌محیطی
محققانی که در آزمایشگاه‌های مربوط به شبکه‌های اقیانوسی کانادا کار می‌کنند، افت قابل توجهی در فرکانس سطح پایین که معمولاً به کشتی‌ها نسبت داده می‌شود، پیدا کرده‌اند. همراه با داده‌های اقتصادی که حاکی از کاهش حدود ۲۰ درصدی صادرات و واردات در منطقه است، نشان می دهد که ما شاهد یک محیط اقیانوسی شلوغ بوده‌ایم که  این اختلال بیش از ۱۵۰ سال عمر داشته است.

میشل فورنت، یکی از دانشمندان دریایی دانشگاه کورنل می‌گوید: ما نسلی از گوژپشت داریم که هرگز اقیانوس آرام را ندیده‌اند. ناتان مرچنت اضافه می‌کند که تیم او در مرکز محیط‌زیست، شیلات و پرورش آبزیان بریتانیا به بررسی این مساله خواهد پرداخت که چگونه کروناویروس‌ها بر اختلالات زیر آب در سراسر اروپا تاثیر می‌گذارند. او می‌گوید: با توجه به روشی که اقتصاد در حال حاضر دارد، شاید کسی توان مالی و سرمایه ما را نداشته باشد. ​

دانشمندان دریایی برای ثبت اثرات مثبت محیط‌زیست اقیانوس‌ها بر روی نهنگ‌ها با هم مسابقه گذاشته‌اند.

زندگی دوباره

فورنت می‌گوید: ما فرصتی برای گوش دادن داریم و این فرصت برای گوش دادن دوباره در زندگی ما ظاهر نخواهد شد. دانشمندان پیش‌بینی می‌کنند که با کاهش سطح استرس ناشی از آلودگی صوتی صنعتی، نهنگ‌ها و دیگر حیات وحش دریایی، جفت گیری، شکار و ارتباط برقرار کردن با یکدیگر برایشان آسان‌تر خواهد شد. حتی ممکن است، شروع به بررسی و دیدن آهنگ‌های پیچیده‌تر از نهنگ‌ها یا وال‌ها در خارج از اقیانوس‌های آرام کنیم.

در حالی که یافته‌های این پروژه‌های تحقیقاتی برای مدتی منتشر نمی‌شود، داده‌های اولیه حاکی از آن است که حیات وحش دریایی تحت تأثیر این فرکانس‌های کاهش صدا، تأثیر مثبت دریافت کرده است. فقط زمانی می‌توان گفت که دقیقا این شرایط جدید چه الگوها و رفتارهای در نهنگ‌ها ایجاد کرده که این تغییرات برای مدت طولانی ادامه داشته باشد.

قرنطینه جهانی به دانشمندان اقیانوسی فرصتی نادر برای ثبت اثرات کاهش اختلالات صنعتی و بازگشت دوباره حیات وحش دریایی در سراسر جهان داده است.



پنجره
ارسال نظر
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار