gardeshban.ir

۳۰ حقیقت جالب درباره کشور اندونزی

جمهوری اندونزی کشوری در جنوب شرقی آسیا بوده و بین اقیانوس هند و اقیانوس آرام قرار گرفته است. این منطقه بزرگترین کشور جزیره ای در جهان بوده که دارای بیش از ۱۷ هزار جزیره است.
کد خبر: ۱۱۴۶۶
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۲۹ اسفند ۱۳۹۷-1397 December 29
گردشبان (gardeshban.ir) :

 مساحت کل آن بیش از ۹۰۰ هزار کیلومتر مربع بوده، چهاردهمین مناطق مسکونی بزرگ در جهان و هفتمین مناطق مسکونی بزرگ را در سراسر سرزمین های مشترک و دریایی دارد. جمعیت این کشور بیش از ۲۳۸ میلیون نفر بوده که چهارمین کشور پرجمعیت در جهان را به خود اختصاص داده است. از سوی دیگر اندونزی پرجمعیت ترین کشور مسلمان می باشد. جاوا، پرجمعیت ترین جزیره جهان بوده که نیمی از مردم اندونزی را در خود جای داده است. 

حقایقی از اندونزی

حقایقی از اندونزی در مورد جمعیت و موقعیت این کشور

  1. اسم اندونزی از کلمه لاتین Indus به معنی هندی و کلمه یونانی nesos به معنی جزیره تشکیل شده است. اندونزی در اصل در گذشته به نام مجمع الجزایر هند شناخته می شده است.
  2. اندونزی بزرگترین کشور جهان بوده که تنها از جزایر تشکیل شده است. این کشور شامل ۱۷۵۰۸ جزیره بوده که در حدود ۶ هزار عدد از آن ها دارای جمعیت ساکن هستند.
  3. اندونزی ۲۳۸ میلیون نفر جمعیت داشته که پس از چین، هند و ایالات متحده، چهارمین کشور پرجمعیت جهان می باشد. جزیره جاوا با بیش از ۱۴۰ میلیون نفر، پرجمعیت ترین جزیره در جهان است.
  4. در ۸ سپتامبر ۱۶۶۴ یک هلندی به نام پیتر استویوسانت (Pieter Stuyvesant) یکی از عجیب ترین معاملات املاک را انجام داد. او حقوق جزیره نیوآمستردام را که امروزه به نام جزیره منهتن شناخته می شود برای اندونزی که تحت کنترل بریتانیا بود راه اندازی کرد. این معامله همچنین نقطه عطف مهمی در تاریخ آمریکا بود
    .
حقایقی از اندونزی در مورد جمعیت و موقعیت این کشور

حقایقی از اندونزی در مورد زبان و تاریخچه آن

  1. مارکوپولو اولین اروپایی بود که در سال ۱۲۹۲ به اندونزی سفر کرد.
  2. مجمع الجزایر اندونزی در حلقه آتش اقیانوس آرام واقع شده است. این کشور دارای بیش از ۴۰۰ آتشفشان فعال بوده و حداقل ۳ زمین لرزه در روز در آن اتفاق می افتد.
  3. باهاسا (Bahasa) اندونزی زبان رسمی این کشور بوده اما بیش از ۷۰۰ زبان دیگر نیز در آن به رسمیت شناخته می شود.
  4. جاوا پس از رشد دانه های قهوه در این شهر به یک اصطلاح عامیانه تبدیل شده است. بوته قهوه و عادت به نوشیدن آن توسط شرکت هلندی در سال ۱۶۹۶ از شرق هند به اندونزی معرفی شده است.
  5. در طول جنگ جهانی دوم، در بین سال های ۱۹۴۲ تا ۱۹۴۵ ژاپن به تهاجم و تسخیر اندونزی اقدام کرد.
حقایقی از اندونزی در مورد زبان و تاریخچه آن

حقایقی از اندونزی در خصوص گونه های گیاهی و جانوری

  1. اندونزی سومین تولیدکننده گازهای گلخانه در جهان می باشد.
  2. اندونزی دارای تنوع بسیاری از گونه های گیاهی و جانوری می باشد. این کشور پس از برزیل بیشترین میزان تنوع زیستی را داشته و رتبه دوم را در جهان دارد.
  3. از ۱۰ جزیره بزرگ جهان، سه مورد از آن ها در اندونزی واقع شده است که شامل بورنئو، پاپوا گینه نو و سوماترا می باشد.
  4. با وجود اینکه اندونزی یکی از اعضای گروه G20 و اقتصاد پیشرو در جهان می باشد اما در حدود نیمی از جمعیت این کشور روزانه کمتر از ۲ دلار آمریکا درامد دارند.
  5. کلمه کچاپ در زبان انگلیسی از kecap اندونزیایی آمده که یک سس سویا شیرین می باشد.
حقایقی از اندونزی در خصوص گونه های گیاهی و جانوری

حقایقی از اندونزی در مورد دین و مذهب

  1. جاکارتا در اندونزی، بزرگترین مرکز جمعیتی جهان بوده که سیستم قطار شهری ندارد. این موضوع باعث ایجاد برخی از بدترین ترافیک ها در جهان می شود.
  2. اورانگوتان نر بالغ تنها در جزایر بورنئو و سوماترا اندونزی پیدا شده و هشت برابر قوی تر از یک انسان می باشد.
  3. فلفل سیاه از جنوب هند در سال ۶۰۰ پیش از میلاد به سوماترا و جاوا اندونزی آورده شده است. این نوع از فلفل در نتیجه جمع آوری میوه های نابالغ و خشک کردن آن ها در نور خورشید به دست می آید. فلفل سفید از میوه های بزرگتر مانند انگور بدست می آید.
  4. مسلمانان ۸۷٫۲ درصد از جمعیت اندونزی را تشکیل داده و این امر باعث شده تا بزرگترین کشور با اکثریت مسلمان باشند.
  5. کرگدن جاوان یک گونه نادر است که تنها در اندونزی یافت می شود. در سال ۲۰۱۱ فدراسیون بین المللی کرگدن ها اعلام کرد که این گونه منقرض شده است. تنها ۵۰ مورد از این حیوانات در شبه جزیره یونگ کولون زندگی می کنند که تنها نمونه های باقی مانده در حیات وحش هستند.
کرگدن منقرض شده اندونزی

حقایقی از اندونزی در خصوص جزایر این کشور

  1. جاکارتا که در زبان هلندی به باتاویا (Batavia) شناخته می شود پایتخت اندونزی بوده و سیزدهمین شهر بزرگ در جهان می باشد.
  2. جزیره سوماترا در اصل به نام اسوارنادویپا (Swarnadwipa) به معنی جزیره طلا بوده است. مارکوپولو در طول سفر خود به مجمع الجزایر اندونزی در سال ۱۲۹۲ با نامگذاری سوماترا بر روی این جزیره نام اصلی آن را خراب کرد.
  3. اندونزی تنها کشوری است که اژدهای کومودو، بزرگترین مارمولک جهان در حیات وحش آن زندگی می کند. اولین گزارشی که از این موجود منتشر شد در سال ۱۹۱۰ و پس از سفر یک هلندی به جزیره کومودو بود. او دو اژدها را به ضرب گلوله کشته و پوست آن ها را به جاوا منتقل کرد. یکی از نظریه ها این است که اژدهای چینی براساس اژدهای کومودو ساخته شده است.
  4. اندونزی تنها کشور جنوب شرق آسیا می باشد که عضو اوپک بوده است. اگرچه که این کشور در سال ۲۰۰۸ به دلیل کاهش قیمت نفت در جهان این کارتل را ترک کرد.
حقایقی از اندونزی در خصوص جزایر این کشور

حقایقی از اندونزی در مورد صنعت این کشور

  1. اندونزی محل زندگی رافلزیا آرنولدی (Rafflesia arnoldii) بزرگترین و شاید بدبوترین گل جهان می باشد. از طرف دیگر آمورفوفالوس تیتانیوم (Amorphophallus titanium) به عنوان بلندترین گل دنیا نیز در این کشور قرار گرفته است.
  2. اندونزی بزرگترین تولید کننده روغن نخل در جهان می باشد که تقریبا در نیمی از کالاهای تولید شده در هر سوپرمارکت یا فروشگاه دارویی خواهد بود. همه چیز از کره بادام زمینی تا لوازم آرایشی حاوی روغن نخل می باشد.
  3. اندونزی دارای بزرگترین دریاچه آتشفشانی در جهان می باشد که در سوماترا قرار گرفته است. این دریاچه محل فوران عظیم آتشفشانی بوده که تصور می شود در حدود ۶۹ تا ۷۷ هزار سال پیش روی داده است. این بزرگترین انفجار شناخته شده در تاریخ زمین در طول ۲۵ میلیون سال گذشته می باشد.
  4. اندونزی صادرکننده اصلی قورباغه در جهان می باشد. در طول دهه گذشته اروپا به تنهایی ۴۶۰۰ تن در سال واردات قورباغه داشته است. از جمله واردکنندگان اصلی فرانسه، بلژیک و هلند می باشند.
حقایقی از اندونزی در مورد صنعت این کشور
  1. تقریبا تمام افرادی که در بالی اندونزی زندگی می کنند دندان های خود را پر کرده اند. این اعتقاد وجود دارد که شش نکته خشم، سردرگمی، حسادت، مستی، تمایل و حرص از طریق پر کردن شش دندان بالا وارد بدن می شوند. با پر کردن آن ها راه ورود فساد بسته می شود.
  2. فسیل معروف مرد جاوا که Homo erectus نامیده می شود توسط یک پزشک به نام یوگن دوبویس (Eugene Dubois) در سال ۱۸۸۹ در اندونزی کشف گردید. پس از آن استخوان های بزرگتری نیز در جاوا پیدا شدند. باستان شناسان قدیمی ترین نمونه های انسانی ماقبل تاریخ مربوط به ۱٫۷ میلیون سال پیش را در اینجا پیدا کردند.
  3. پس از انفجار آتشفشان اندونزیایی به نام کاراکوتا (Krakatoa) ثبت شده که خاکستر بسیاری آسمان را فراگرفته است و آسمان برای روزها تاریک شده است. این موضوع باعث شده تا درجه حرارت جهانی به میزان ۱۲ درجه سانتی گراد کاهش یابد.
پنجره
ارسال نظر
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار