گردشبان (gardeshban.ir) :
بهنقل از روابطعمومی ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی تهران، مریم خدابنده امروز دوشنبه ۱۲ آبانماه ۹۹ بیان کرد: «یکی از محورهای این مسابقه، ثبت غذاهای اصیل و بومی قرچک است که پایه اصلی مواد اولیه آن صیفیجات است.»
او افزود: «پس از برگزاری این مسابقه در نظر داریم غذاهای بومی و محلی قرچک در فهرست غذایی تأسیسات گردشگری بهویژه اقامتگاههای بومگردی دشت جنوب تهران قرار گیرد.»
رئیس اداره میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی قرچک عنوان کرد: «این مسابقه با همکاری اداره اوقاف شهرستان برگزار و به ۱۰ بانوی هنرمند هدایایی اهدا میشود.»