گردشبان (gardeshban.ir) : برای آنهایی که به دنبال شکل های تازه و متنوع در دسرها می گردند تخم مرغ محلی پیشنهاد جالبی است به خصوص آنکه مزه آن هم بسیار خوشمزه است.
مواد لازم و طرز تهیه:
2پیمانه شیر را با 3 قاشق غذا خوری نشاسته و 4_5 قاشق غذایی شکر خوب مخلوط روی حرارت ملایم گذاشته مدام هم زده تا غلیظ شده در قالب تخم مرغی که از قبل کمی چرب شده تا نصف می ریزیم تا خودشو بگیره مقداری مغز شکلات،پسته،بادام میریزیم،برای تهیه کاسترد نیز شیر ,کاسترد و شکر را هم زده روی حرارت گذاشته تا غلیظ شده وقتی کمی خنک شد روی نصف تخم مرغ آماده آروم آروم می ریزیم در یخچال گذاشته تا ببنده بعد 1_2ساعت آماده است.