gardeshban.ir

طرز تهیه ترشی مخلوط سبزیجات روسی، خوشمزه و رنگارنگ

ترشی مخلوط سبزیجات روسی، چاشنی خوشمزه و رنگارنگی است که در کنار غذاهای مختلف، طعمی دلچسب به سفره شما می بخشد.
کد خبر: ۶۲۸۵۴
تاریخ انتشار : دوشنبه ۰۴ تير ۱۴۰۳-1403 April 04
گردشبان (gardeshban.ir) :

 

ترشی مخلوط سبزیجات روسی، چاشنی لذیذی است که به سفره های ما تنوع و رنگ می بخشد. این ترشی با طعمی ترش و ملس و بافتی ترد و دلچسب، در کنار غذاهای مختلف، به خصوص غذاهای گوشتی، طعمی بی نظیر خلق می کند. در این مقاله، طرز تهیه و رسپی کامل این ترشی خوشمزه را به شما آموزش می دهیم.

ترشی مخلوط سبزیجات روسی، چاشنی خوشمزه و رنگارنگی است که در کنار غذاهای مختلف، طعمی دلچسب به سفره شما می بخشد. این ترشی به دلیل پخت سبزیجات، طعمی ملایم تر و بافتی نرم تر نسبت به ترشی های سنتی ایرانی دارد و به سرعت آماده می شود و به عنوان یک پیش غذا یا چاشنی در کنار غذاهای گوشتی و پلو، سرو می شود. در این مقاله، طرز تهیه کامل و جامعی از این ترشی را به شما ارائه می دهیم.

طرز تهیه ترشی مخلوط سبزیجات روسی با دیگر ترشی ها خیلی متفاوت است. برای تهیه ی این ترشی سبزیجات را با روغن کمی تفت می دهید، سپس چاشنی را اضافه می کنید و در پایان، داخل شیشه ترشی را کنسرو می کنید. این ترشی به دلیل داشتن مقدار کمی سرکه، اصلا ترش نیست و طعم بسیار ملایم و خوشمزه ای دارد.

مواد لازم برای سبزیجات ترشی :

 بادمجان   300 گرم
 کدو سبز  300 گرم
 پیاز  1 عدد
 هویج  1 عدد
 فلفل دلمه ای  150 گرم  
 گوجه فرنگی  150 گرم  
 سیر  2 حبه 

 

چاشنی ها :

سرکه سفید  1-2 قاشق غذاخوری
آب  1-2 قاشق غذاخوری
 نمک  به مقدار لازم
 روغن  به مقدار لازم
 فلفل سیاه  1/2 قاشق چایخوری 
 پودر فلفل قرمز  1/2 قاشق چایخوری 

 

 

طرز تهیه ترشی مخلوط سبزیجات روسی :


برای تهیه ترشی مخلوط روسی ابتدا سبزیجات را بشویید و خشک کنید و آن ها را آماده کنید. بادمجان و کدو سبز را به صورت مکعب های کوچک خرد کنید. پیاز و هویج ها را به صورت نگینی خرد کنید. فلفل دلمه را به صورت نوارهای باریک و کوچک و گوجه فرنگی ها را نیز به صورت نگینی خرد کنید. سیرها را نیز به صورت ورقه ای برش دهید و همه را کنار بگذارید.

در این مرحله سبزیجات را تفت دهید. برای این کار در یک ماهیتابه بزرگ، روغن را روی حرارت متوسط گرم کنید. سپس پیاز را اضافه کنید و به مدت 3 تا 5 دقیقه تفت دهید تا نرم و شفاف شود.

هویج و فلفل دلمه ای را اضافه کنید و به مدت 2 تا 3 دقیقه دیگر تفت دهید.

بادمجان، کدو سبز و گوجه فرنگی را به همراه سیر به ماهیتابه اضافه کنید. به مدت 5 تا 7 دقیقه دیگر تفت دهید تا تمام سبزیجات نرم شوند.

نمک، فلفل سیاه، پودر فلفل قرمز و در صورت تمایل پودر زیره را اضافه کنید و به ‎خوبی مخلوط کنید.

سرکه و آب و در صورت تمایل سبزی های مورد نظر را به ماهیتابه اضافه کنید. شعله را کم کنید و درب تابه را ببندید تا به مدت 10 تا 15 دقیقه بجوشانید تا ترشی جا بیفتد.

ترشی را از روی حرارت بردارید و اجازه بدهید خنک شود.

ترشی را در ظرفی درب دار تمیز و خشک بریزید و درب آن را ببندید و در یخچال نگهداری کنید. این ترشی به دلیل پخته شدن رسیده و نرم است و می توانید آن ها را در همان لحظه میل کنید.

پنجره
ارسال نظر
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار