gardeshban.ir

طرز تهیه سالاد بادمجان کبابی گرجستانی، خوشمزه و پرطرفدار

سالاد بادمجان کبابی گرجستانی، یک غذای خوشمزه و پرطرفدار است که به‌دلیل طعم دودی بادمجان و سس گردو، طعمی منحصربه‌فرد دارد.
کد خبر: ۶۲۸۷۷
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۰۶ تير ۱۴۰۳-1403 April 06
گردشبان (gardeshban.ir) :

 

سالاد بادمجان کبابی گرجستانی، یک غذای خوشمزه و پرطرفدار است که به‌دلیل طعم دودی بادمجان و سس گردو، طعمی منحصربه‌فرد دارد. این سالاد را می‌توانید به‌عنوان پیش‌غذا یا غذای اصلی سرو کنید.

مواد لازم جهت تهیه سالاد بادمجان کبابی:


۳ عدد بادمجان

۱ عدد فلفل دلمه‌ای

۱ عدد پیاز

۱/۲ پیمانه گردو خرد شده

۳ قاشق غذاخوری جعفری خرد شده

۲ قاشق غذاخوری رب انار

۲ حبه سیر رنده شده

۱/۴ پیمانه روغن زیتون

آبلیمو به مقدار لازم

نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

مرحله اول تهیه سالاد بادمجان کبابی:


بادمجان‌ها را شسته و به صورت حلقه‌ای برش دهید. سپس روی آن‌ها نمک بپاشید و به مدت ۳۰ دقیقه کنار بگذارید تا تلخی آن‌ها گرفته شود. فلفل دلمه‌ای را نیز به صورت حلقه‌ای برش دهید.

مرحله دوم:


بعد از ۳۰ دقیقه، بادمجان‌ها را بشویید و با دستمال کاغذی خشک کنید. سپس آن‌ها را به همراه فلفل دلمه‌ای روی سینی فر بچینید و به مدت ۳۰-۴۰ دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد کباب کنید.

مرحله سوم:


در همین حین، پیاز را نگینی خرد کرده و در تابه‌ای با کمی روغن زیتون تفت دهید تا نرم و شفاف شود. سیر رنده شده را به پیاز اضافه کنید و به مدت ۱ دقیقه دیگر تفت دهید.

مرحله چهارم:


گردو، جعفری، رب انار، آبلیمو، نمک و فلفل سیاه را به پیاز و سیر اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید. بعد از اینکه بادمجان‌ها و فلفل دلمه‌ای کباب شدند، آن‌ها را از فر خارج کرده و کمی خنک کنید.

مرحله پنجم:


بادمجان‌ها و فلفل دلمه‌ای را به صورت نگینی خرد کنید. بادمجان‌ها و فلفل دلمه‌ای خرد شده را به همراه مخلوط پیاز و سیر در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید.

مرحله آخر:


سالاد را به خوبی مخلوط کنید تا تمام مواد به طور یکنواخت پخش شوند. سالاد را به دلخواه تزیین کنید و سرو کنید.

پنجره
ارسال نظر
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها