gardeshban.ir

«گراتین ژامبون خانگی» و سیب زمینی، مغذی و پرکالری

طرز تهزه گراتین ژامبون خانگی و سیب زمینی را باهم می خوانیم.
کد خبر: ۱۰۷۵۱
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۱۶ اسفند ۱۳۹۷-1397 December 16
گردشبان (gardeshban.ir) :
چی لازم دارم:

سیب زمینی 1250 گرم
ژامبون خانگی 150 گرم
خامه 1 پیمانه
شیر ⅓ پیمانه
جوز هندی به مقدار دلخواه
کره به مقدار لازم



چطور بپزم:

سیب زمینی ها را پوست بکنید. 2 برابر سیب‎زمینی‎ ها آب داخل قابلمه بریزید. وقتی آب جوش آمد به آن نمک و سیب‎زمینی‎ ها را اضافه کنید. 20 دقیقه بعد، وقتی سیب‎زمینی‎ ها نرم شدند، آن ها را آب کش کنید و کنار بگذارید تا خشک شوند.

درون یک تابه تفلون کمی کره بریزید و روی حرارت کم آن را گرم کنید. ژامبون‎ها را خرد کنید و آن را درون تابه تا جایی که قهوه‎ای رنگ شوند، تفت دهید (ژامبون‎ ها تا 3 دقیقه روی حرارت باشد). ژامبون ها را از تابه خارج کنید تا سرد شوند.

یک ظرف پخت مناسب فر به اندازه متوسط را با کره چرب کنید.

خامه، شیر و جوز هندی را رنده کنید و آن ها را در یک ظرف مخلوط کنید.

سیب‎زمینی‎ ها را حلقه حلقه کنید.

⅓ سیب زمینی‎ ها را کف ظرف مناسب فر بچینید. ⅓ ژامبون و کمی نمک و فلفل سیاه را روی آن بپاشید. ⅓ مخلوط خامه را رویش بریزید. همین کار را ادامه بدهید تا سیب‎زمینی‎ ها و ژامبون‎ ها تمام شوند و لایه آخر را مخلوط خامه قرار دهید و نمک و فلفل بزنید.

یک طرف فویل را با کره چرب کنید. ظرف فر را با فویل چرب شده بپوشانید. سمت کره‎ای روی خامه باشد.

فر را تا 200 درجه سانتی‎گراد گرم کنید. 30 دقیقه ظرف را درون فر بگذارید. بعد از آن، فویل را از روی ظرف بردارید و به مدت 25 دقیقه نیز بگذارید بپزد؛ وقتی طلایی شد گراتین شما آماده است.

پنجره
ارسال نظر
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار