گردشبان (gardeshban.ir) : در غذاهای لبنانی معمولاً رد و نشانی از زیتون دیده میشود و همین عامل طعم و ظاهر منحصر به فرد غذاهای این کشور است. این بار پیشنهاد میکنیم خورش مرغتان را به شیوه لبنانیها بپزید. با زیتون و کمی سبزیجات رنگی و متنوع!
چی لازم دارم:
مرغ ۴۰۰ گرم
پیاز خردشده ۱لیوان
سیر ۴حبه
فلفل دلمهای خرد شده ۱ لیوان
زیتون بدون هسته ۲۰ عدد
آبلیموی تازه ۶ قاشق
آب مرغ ۱ لیوان
روغن حیوانی ۲ قاشق
جعفری ساطوری شده ۳ قاشق
زیره ۳ ق چ
رب یا پوره گوجه به میزان لازم
نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم
زعفران به میزان دلخواه
چطور بپزم:
ابتدا روغن را در تابه بریزید و سیر و پیاز را در آن تفت دهید. سپس زردچوبه و نمک را اضافه کرده و تکههای مرغ را به آن بیفزایید. بعد از آنکه مرغ را کمی تفت دادید، زیتون سبز یا سیاه حلقه شده، فلفل دلمهای و آبلیمو را اضافه کنید.
وقتی تمام مواد با هم تفت داده شدند آب مرغ را اضافه کنید و اجازه دهید تا تمام مواد روی حرارت ملایم به آرامی بپزند. ۱۰ دقیقه مانده به سرو غذا، زیره، زعفران و فلفل سیاه را اضافه کنید. سپس خورش را در ظرف کشیده و با جعفری ساطوری شده تزئین کنید. این غذا را چنانچه غلیظتر بپزید، میتوانید به عنوان خوراک هم با نان سرو کنید.