gardeshban.ir

خورش مرغ و زیتون لبنانی؛ مقوی و جدید

در غذاهای لبنانی معمولاً رد و نشانی از زیتون دیده می‌شود و همین عامل طعم و ظاهر منحصر به فرد غذاهای این کشور است.
کد خبر: ۱۰۷۵۴
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۱۶ اسفند ۱۳۹۷-1397 December 16
گردشبان (gardeshban.ir) :
در غذاهای لبنانی معمولاً رد و نشانی از زیتون دیده می‌شود و همین عامل طعم و ظاهر منحصر به فرد غذاهای این کشور است. این بار پیشنهاد می‌کنیم خورش مرغتان را به شیوه لبنانی‌ها بپزید. با زیتون و کمی سبزیجات رنگی و متنوع!

چی لازم دارم:

مرغ ۴۰۰ گرم

پیاز خردشده ۱لیوان

سیر ۴حبه

فلفل دلمه‌ای خرد شده ۱ لیوان

زیتون بدون هسته ۲۰ عدد

آب‌لیموی تازه ۶ قاشق

آب مرغ ۱ لیوان

روغن حیوانی ۲ قاشق

جعفری ساطوری شده ۳ قاشق

زیره ۳ ق چ‌

رب یا پوره گوجه به میزان لازم

نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم

زعفران به میزان دلخواه




چطور بپزم:

ابتدا روغن را در تابه بریزید و سیر و پیاز را در آن تفت دهید. سپس زردچوبه و نمک را اضافه کرده و تکه‌های مرغ را به آن بیفزایید. بعد از آنکه مرغ را کمی تفت دادید، زیتون سبز یا سیاه حلقه شده، فلفل دلمه‌ای و آب‌لیمو را اضافه کنید.

وقتی تمام مواد با هم تفت داده شدند آب مرغ را اضافه کنید و اجازه دهید تا تمام مواد روی حرارت ملایم به آرامی بپزند. ۱۰ دقیقه مانده به سرو غذا، زیره، زعفران و فلفل سیاه را اضافه کنید. سپس خورش را در ظرف کشیده و با جعفری ساطوری شده تزئین کنید. این غذا را چنانچه غلیظ‌تر بپزید، می‌توانید به عنوان خوراک هم با نان سرو کنید.

پنجره
ارسال نظر
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار