گردشبان (gardeshban.ir) : این مدل پیتزا به دلیل شکل خاصی که دارد برای میهمانی های تان بسیار جذاب می باشد.
چی لازم دارم:
آرد : 3 پیمانه
شیر ولرم : 1 پیمانه
روغن مایع : 1/3 ( یک سوم ) پیمانه
خمیر مایه فوری : 1 ق م
بهبود دهنده : نصف ق م
آویشن : نصف ق م
پودر سیر : نصف ق م ( می تونید این مورد رو حذف کنید یا درصورتیکه طعم سیر رو بیشتر می پسندید تا یک ق م هم می شه افزایش بدین )
نمک : 1 ق م
مواد لازم برای روی خمیر پیتزا :
کالباس : 200 گرم
فلفل دلمه ای : یک و نصفی
قارچ : 100 گرم
ذرت : 100 گرم
پنیر پیتزا : 100 گرم
قالب مافین
چطور بپزم:
ابتدا خمیر مایه ، پودر سیر ، آویشن و نمک رو در ظرفی بریزید .
بعد شیر ولرم رو اضافه کنید .
بعد روغن ...
و در نهایت بهبود دهنده و آرد ...
مقدار آرد ممکن است کمتر یا بیشتر شود ، پس آرد تا زمانی اضافه شود که خمیر بدست نچسبد البته توجه داشته باشید که اضافه کردن بیشتر آرد باعث سفت شدن خمیر پیتزا خواهد شد .
سپس بمدت 10 دقیقه خمیر رو ورز داده و روش سلفون کشیده و در یه جای گرم بمدت یکساعت قرار بدین تا حجم خمیر دوبرابر بشه .
از خمیر پیتزا به اندازه یک گردو برداشته و داخل قالب مافین باز کنید . لزومی به چرب کردن قالب یا قرار دادن کپسول در قالب نیست .
نکته :
سعی کنید خمیر رو نازک باز کنید تا بعد از پخت ، نون پیتزا نازک بشه .
بعد با قلمو کمی سس گوجه روی خمیر می مالیم .
بعد بترتیب کمی پنیر پیتزا ، قارچ ، کالباس ، فلفل دلمه ای ، ذرت ...
در آخر روی آن پنیر پیتزا می ریزیم .
دقت کنید که پنیر پیتزا به اطراف مافین پخش نشه چون در تماس با قالب سوخته و رنگش تیره می شه و در ضمن باعث چسبیدن مافین به قالب می شه .
قالب رو داخل فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم شده ، بمدت 25-35 دقیقه قرار بدین ( هر وقت پنیر طلایی شد یعنی پیتزا آماده هست ).