مسیر سفر زمینی از تهران به کاشان بسیار سرراست است. کافی است اتوبان تهران-قم را تا کاشان ادامه بدهید.
اگر مایل باشید با اتوبوس به کاشان سفر کنید، میتوانید از پایانه جنوب به مقصد پایانه کاشان در میدان شهید زجاجی اتوبوس سوار شوید. قطار کاشان از میدان راهآهن تهران حرکت میکند.
بیشتر اقامتگاههای کاشان، خانههای تاریخی بازسازیشدهای هستند که کاملا حال و هوای سنتی دارند. کاشان تعداد زیادی هم هتل و هتل آپارتمان دارد که باتوجه به بودجهی سفر و سلیقهای که دارید، از میان آنها انتخاب میکنید.
گزینههای متنوعی پیش روی شما است. با دیدن عکسها و خواندن نظر مسافران دیگر دربارهی این هتلها، تصمیمگیری سادهتر میشود. هتل سنتی خانه مرشدی، هتل مهینستان راهب، هتل سنتی منوچهری، هتل امیرکبیر، اقامتگاه بومگردی سرای درب باغ، هتل خانه رز و هتل خانه ایرانی گزینههای میانرده در کاشان هستند.
هتلهای ارزان
اگر بودجهی محدودی دارید، گزینههای ارزانتری هم وجود دارد. هتل آپارتمان گلشن، هتل خانه نقلی، هتل سیاح، هتل آپارتمان شیرین، هتل خانه احسان، هتل سنتی نگین، هتل مریم، هتل آپارتمان کوثر، هتل آپارتمان نایب، هتل خانه سنتی کمالالملک، هتل خانه دوست و هتل خانه تاریخی عادل یا مروارید هزینهی اقامت مناسبتری دریافت میکنند.
در کجارو میتوانید لیست کامل هتل های کاشان را مشاهده کنید و از آدرس، قیمت، امکانات و خدمات آنها اطلاع پیدا کنید.
هزینهی خورد و خوراک در کاشان
رستوران های کاشان
غذاخوریهای کاشان قیمت گوناگونی دارند که از حدود ۲۰ تا ۶۰ هزار تومان (بروز شده در اسفند ۹۷) تغییر میکند.
هزینههای حمل و نقل در کاشان
اگر بدون ماشین شخصی به کاشان سفر کنید، برای رفتن به جاذبههای گردشگری شهر میتوانید اتوبوس واحد سوار شوید که به بیشتر محلهها سرویس میدهد. همچنین مانند همهی شهرها تاکسی گردشی و تاکسی دربست شما را به مقصد مورد نظر میرسانند. از سامانهی تاکسی ۱۸۱۰ هم میتوانید بهره ببرید. کاشان مترو ندارد.
دیدنیهای کاشان
در کاشان دیدنیهای معماری و تاریخی فراوان است. چند خانهی تاریخی بسیار تماشایی دارد که سر زدن به هر کدام میتواند ساعتها شما را به خود مشغول کند.
خانه طباطباییها، خانه بروجردیها، خانه عباسیان، خانه منوچهریها، خانه تاریخی احسان، خانه آل یاسین و خانهی تاریخی بهی از جمله این بناهای تماشایی هستند.
همچنین از مسجد و مدرسهی آقا بزرگ، حمام سلطان امیراحمد، بقعهی خواجه تاجالدین، مسجد جامع کاشان، باغ و حمام فین معروف کاشان و تپههای باستانی سیلک بازدید کنید.
موزهی ملی کاشان و بازار تاریخی کاشان نزدیک هم هستند و هر دو بسیار دیدنی. آرامگاه سهراب سپهری با این که کمی از شهر دور است، دوستداران فرهنگ و ادبیات را به سوی خود میکشاند.
فصل اردیبهشت و خرداد گلابگیری در کاشان و قمصر و باغهای اطراف آن برپا است. مراسم قالیشویان در مهرماه یکی دیگر از جاذبههای کاشان بهشمار میرود.
برای ورود به بیشتر خانههای تاریخی و بناهای قدیمی باید مبلغی به عنوان ورودی بپردازید که البته رقم بالایی نیست.
بازار و مرکزخریدهای کاشان
کاشان هم مانند بیشتر شهرهای ایران، بازار سنتی دارد که از قدیم محل داد و ستد بوده است. در بازار قدیمی و تاریخی کاشان میتوانید عرقیات و فرش را در مغازههای قدیمی آن پیدا کنید و بخرید.
در گوشه و کنار بازار میتوانید دار قالی ببینید. این راستهها معماری دیدنی و جذابی دارند.
بازار صفویه، مجتمع تجاری سبز، مرکز خرید شفق و مرکز خرید سپید، از مرکزهای جدید شهر برای گشت و گذار و خرید هستند.
عرقیات گیاهی که گل سر سبد آنها گلاب است، یکی از هیجانانگیزترین سوغاتیهای کاشان است. باقلوای لذیذ کاشان، کلوچه سنتی، شیرینی حاجی بادومی، پشمک و قطاب از خوشمزههای کاشان هستند.
اما آوازهی فرش کاشان را همه شنیدهاند. فرش، گلیم، شعربافی، سفال، کاشی و گیوه از صنایع دستی ارزشمند کاشان هستند که میتوانید در سفر تهیه کنید.