gardeshban.ir

نوشیدن چای داغ و عوارض آن

نوشیدن چای داغ خطر سرطان مری را افزایش می‌دهد.
کد خبر: ۱۳۵۴۰
تاریخ انتشار : سه‌شنبه ۱۴ خرداد ۱۳۹۸-1398 March 14
گردشبان (gardeshban.ir) :
مطالعات قبلی ارتباط بین نوشیدن چای داغ و خطر ابتلا به سرطان مری را نشان داده است، اما تا به حال، هیچ تحقیقی این ارتباط را با استفاده از دمای چای نوشیدنی نسنجیده است و به صورت عینی اندازه گیری نکرده. برای این تحقیق مجله بین المللی سرطان با  50،045 نفر در سن 40 تا 75 سال به مدت 10 سال این نتایج را به‌دست آورده است.

در طول این تحقیق، 317 مورد جدید سرطان مری تشخیص داده شد. که در ۲ روش مقایسه انجام شده است: نوشیدن کمتر از 700 میلی لیتر چای در هر روز با دمای کمتر از 60 درجه سانتیگراد، نوشیدن 700 میلی لیتر در روز یا بیشتر با درجه حرارت بالاتر (60 درجه سانتیگراد یا بالاتر) که این مورد 90 درصد و بالاتر با ابتلا به سرطان مری همراه بود.


دکتر فرهاد اسلامی، از انجمن سرطان آمریکا، اظهار داشت: بسیاری از مردم از نوشیدن چای، قهوه یا سایر نوشیدنی‌های گرم لذت می‌برند. با این حال، طبق گزارش‌ها، نوشیدن چای داغ می‌تواند خطر ابتلا به سرطان مری را افزایش دهد و بنابراین توصیه می‌شود تا خنک شدن نوشیدنی‌های داغ قبل از نوشیدن، صبر کنید.
پنجره
ارسال نظر
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار