گردشبان (gardeshban.ir) : چی لازم دارم:
پنیر ماسکارپونه 100 گرم
خامه قنادی 100 گرم
بیسکوییت پتی بور یک الی دو بسته
پودر ژله دلخواه یک بسته
کره ی آب شده تقریبا 50 گرم
چطور بپزم:
من خودم چون تخم مرغ خام رو تو هر نوع دسری که باشه دوست ندارم ، بخاطره همین واسه چیز کیک از این دستور استفاده میکنم .
اول از همه بیسکوییت پوتی بور و خوب پودر کنین و کم کم بهش کره ی آب شده اضافی کنین تا حالتی شنی بشه ، مقدار پتی بور به انداه ی قالبتون بستگی داره . دقت داشته باشین اگه کره زیاد باشه وقتی تو یخچال به سفت میشه .
بعد پتی بور پودر شده رو بریزین تو قالب و خوب فشار بدین که منسجم بشه و روش صاف بشه و بعد نیم ساعت بزارین تو یخچال که کره خودشو بگیره .
تو این فاصله خامه قنادیو با همزن برقی خوب بزنین تا فرم پره های همزن رو بگیره . بعد پنیرماسکارونه رو هم بهش اضافه کنین و خوب با همزن میکس کنین .
بعد ژله رو با یک و نیم لیوان آب حلش کنین یکم که از داغی افتاد ، تقریبا نصف لیوان ژله رو به مواد خامه ای اضافی کنین که هم رنگ ، هم طعم و هم باعث بسته شدن خامه بشه . و هم بزنین و روی بیسکوییت پتی بور بریین و روشو صاف کنین و نزدیک یک ساعت اجازه بدین که خامه ببنده و بعده اینکه کمی بست بقیه ی ژله رو بریزین روی چیز کیک و اجازه بدین که ژله خوب ببنده .
نکته ** برای چیز حتما باید از قالب کمربندی استفاده بشه
میتونین به دلخواه پودر قند هم اضافی کنین که شیرینتر بشه ولی خامه قنادی خودش شیرینی خوبی داره .
تو این دستور از ژلاتین استفاده نمیشه چون ژله داخل مواد خامه ای ریخته میشه و لازم نیست که زیاد سفت بشه .
میتونین عوض پتی بور کیک با هر طعمی درست کنین و عوض بیسکوییت ، کیک زیر موادتون بذارین