gardeshban.ir

مردم با شیوه طبخ قهوه یزدی آشنا شدند

مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری یزد گفت: جشن دو روزه ثبت ملی قهوه یزدی با هدف آشنایی مردم با شیوه‌ طبخ این نوشیدنی اصیل برگزار شد.
کد خبر: ۱۴۹۵۴
تاریخ انتشار : شنبه ۲۲ تير ۱۳۹۸-1398 April 22
گردشبان (gardeshban.ir) :
سید مصطفی فاطمی با اشاره به برگزاری جشن ثبت ملی قهوه یزدی در فهرست آثار ناملموس کشور گفت: این مراسم با هدف آشنایی مردم با شیوه و اصلاح روش طبخ این نوشیدنی اصیل یزدی برگزار شد.

فاطمی افزود: یکی از سیاست‌های ثبت آثار معنوی و ناملموس در استان یزد، ثبت غذاهای سنتی است تا بتوانیم از ظرفیتی که یزد در تنوع غذاها و نوشیدنی‌ها دارد استفاده کنیم.

وی اظهار داشت: لیستی از انواع غذاها و نوشیدنی‌ها را آماده کردیم که قهوه یزدی شروع آن بود و در ادامه سایر نوشیدنی‌ها و خوراکی‌های یزد را به فهرست آثار معنوی اضافه خواهیم کرد.

قهوه یزدی به دلیل نوع پخت طولانی و مواد اولیه مصرفی با طبع یزدی بسیار سازگار است و استفاده آن در مراسم سوم درگذشتگان در طول سالیان دراز به شکل یک سنت حسنه در آمده و بخشی از فرهنگ مردم یزد محسوب می‌شود.

پنجره
ارسال نظر
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار