فاطمی افزود: یکی از سیاستهای ثبت آثار معنوی و ناملموس در استان یزد، ثبت غذاهای سنتی است تا بتوانیم از ظرفیتی که یزد در تنوع غذاها و نوشیدنیها دارد استفاده کنیم.
وی اظهار داشت: لیستی از انواع غذاها و نوشیدنیها را آماده کردیم که قهوه یزدی شروع آن بود و در ادامه سایر نوشیدنیها و خوراکیهای یزد را به فهرست آثار معنوی اضافه خواهیم کرد.
قهوه یزدی به دلیل نوع پخت طولانی و مواد اولیه مصرفی با طبع یزدی بسیار سازگار است و استفاده آن در مراسم سوم درگذشتگان در طول سالیان دراز به شکل یک سنت حسنه در آمده و بخشی از فرهنگ مردم یزد محسوب میشود.