گردشبان (gardeshban.ir) :
یک علامت برجسته با نام این خانواده موسوم به «سکلر» از روی دیوارهای بخش آثار باستانی مشرق زمین لوور برداشته شد.
همچنین همه نشانهای ارجاعی به خانواده سکلر از روی وب سایت موزه لوور حذف و تابلوهای حاوی نام سکلر در اتاق های مختلف با برچسبهایی پوشانده شد.
موزه لوور با صدور بیانیهای اعلام کرد: بنیاد «ترزا و مورتیمر سکلر» از سال ۱۹۹۶ تا ۱۹۹۷، حمایت عملیات نوسازی اتاقهای حاوی آثار هنری ایران و خاور نزدیک را برعهده داشت. از آن زمان به بعد، هیچ کمکی از طرف خانواده سکلر به موزه اعطا نشده است.
در این بیانیه آمده است: هیات مدیره موزه لوور ۱۰ اکتبر ۲۰۰۳ تصمیم گرفت یک بازه زمانی ۲۰ ساله برای نامگذاری اتاق ها در نظر گیرد. این کمک مالی بیش از ۲۰ سال قدمت دارد و با اتمام زمان نامگذاری به لحاظ قانونی، این اتاق ها دیگر حاوی نام سکلر نیست.
خانواده سکلر به ترویج استفاده از داروی مخدری متهم شده اند که به مرگ دهها هزار نفر منجر شده است. موزه لوور یکی از موزههایی است که به دلیل ارتباط با خانواده سکلر و شرکت تحت مدیریت این خانواده موسوم به «پوردو فارما» (Purdue Pharma) با انتقادهایی روبه رو بوده است.
گزارشها حاکی است که این دارو به طور مستقیم به افزایش وابستگی آمریکاییها به داروهای مخدر کمک کرده و مصرف کنندگان را به استفاده از مواد قویتری چون فنتانیل و هروئین سوق داده است.
براساس اعلام مراکز کنترل بیماریها، در سال ۲۰۱۷، تقریبا ۵۰ هزار نفر در آمریکا به دلیل اوردوز کردن با مواد افیونی از جمله داروهای تجویز شده، هروئین و فنتانیل، فوت کردند.
برادران سکلر به نامهای آرتور، مورتیمور و ریموند که بنیانگذار سلف شرکت پوردو فارما در سال ۱۹۵۲ بودند، از برخی از مهمترین موزههای جهان همچون موسسه «اسمیتسونین» واشنگتن، موزه هنر «متروپولیتن» نیویورک، گالری ملی بریتانیا و موزه لوور پاریس حمایت مالی کردهاند.
از سویی در ماههای اخیر، موزه هایی چون موزه «تیت» و گالری ملی پرتره لندن و موزه های متروپولیتن و گوگنهایم نیویورک اعلام کردند که از این پس کمک های مالی سکلر را قبول نمی کنند.
در این میان، صدها دادخواست علیه شرکت پوردو و خانواده سکلردر ایالتهای مختلف آمریکا تنظیم شد. این خانواده متهم است به رغم اطلاع از اعتیادآور بودن مسکن اکسی کونتین، پزشکان را به تجویز این دارو تشویق کرده است.
حدود یکصد پزشک فرانسوی ماه گذشته در مورد خطر فراگیر شدن یک بحران سلامتی هشدار داده و مدعی شدند که ۱۲ میلیون نفر در فرانسه از مخدرهایی استفاده کردند در حالی که از پتانسیل اعتیادآور بودن این مواد و خطر اُوردوز کردن استفاده از آن بیاطلاع بودند.
اسکان نیوز