این موزهداررمیگوید: شورای بینالمللی موزهها - ایکوم جهانی -، در حدود بهمن سال گذشته از اعضای این شورا، دعوت کرد تا واجدین شرایط، کاندیداتوری خود را برای - عضویت در جایگاههای گوناگون هیات اجرائی شورای بینالمللی موزهها - از طریق فرمها و مدارک موجودِ قابل ارائه به این شورا اعلام کنند. درخواست کاندیداتوری من نیز به واسطهی یکی از کمیتههای بینالمللی این شورا یعنی کمیتهی موزهها و مجموعههای آلات موسیقی که در آن عضو هستم، ارائه شد.
او که موزهدار موسسه فرهنگی موزههای بنیاد مستضعفان است، با بیان اینکه کمیتههای ملی یا کمیتههای بینالمللی این شورا قادرند اعضای خود را که تمایل دارند در سیاستگذاریهای شورای جهانی موزهها نقش موثر داشته باشند را معرفی کنند، ادامه میدهد: اعضا نیز با ارائه مدارک مخصوص مانند فرمهای مشخصات فردی و حرفهای، ارائه ایدهها و چشماندازهای پیشنهادی و اهدافی که آن کاندید میتواند پیشبرد آنها را متصور باشد، کاندیداتوری خود را اعلام میکنند، در نهایت با بررسی فعالیتهای حرفهای، سوابق و چشم اندازهای ارائه شده توسط آنان و سایر ویژگیهای حرفه ای، برخی از این افراد موفقیت لازم را برای کاندیداتوری کسب کرده و به سایر اعضای شورای بین المللی موزهها معرفی میشوند.
این عضو ایکوم ایران تاکید میکند: در زمان برگزاری کنفرانس بعدیِ ایکوم جهانی که یکم تا هفتم سپتامبر ۲۰۱۹ در کیوتو ژاپن (نیمه دوم شهریور) برگزار میشود، ۱۹ کاندید عضویت در هیات اجرائی جدید شورای بینالمللی موزهها از کاندیداهای معرفی شده از سوی کمیتههای ملی یا کمیتههای بینالمللی، با رأی گیری، انتخاب نهایی میشوند.
به گفتهی گلصباحی، حضور کمیته ایکوم ایران، در سال ۱۳۵۰ در شورای بین المللی موزهها رسمیت گرفت و اکنون برای نخستین بار است که یکی از اعضای ایکوم ایران، کاندیدِ عضویت عادی هیات اجرائی شورای بینالمللی موزهها میشود.