از اوایل تابستان نیز مجریان سی تیر در حیاط یکی از مدارس تاریخی تهران شهربازی برپا کردهاند و روند نفوذ طرحهای عجیب این خیایان ادامه دارد و جنبه تاریخی سی تیر تحت تاثیر قرار داده است.
نگین گطمیری، مجری طرح سیتیر درباره پلمب غرفهها به ایسنا گفته است: از روز گذشته تاکنون تعدادی از غرفههای گذر سی تیر توسط اتحادیه اغذیه فروشان پلمب شده که روز گذشته ۷غرفه پلمب شد و حالا نیز ماموران مربوطه برای پلمب تعداد دیگری از غرفهها به این گذر آمدند.
وی با بیان اینکه از دو سال گذشته از اتحادیه اغذیه فروشان و دکهداران درخواست جواز کسب کردیم اما آنها به دلیل نداشتن سند مالکیت و پلاک ثبتی غرفهها، با ارائه جواز موافقت نکرد افزود: این در حالی است که غرفههای مشابه سی تیر در پل طبیعت، بام لند و … نیز سند و پلاک ثبتی ندارند ولی مشغول به فعالیت هستند.
وی با بیان اینکه ۲۷غرفه در گذر سی تیر فعال است که بخش عمده آن مربوط به فروش اغذیه است گفت: اگر روند پلمب غرفهها ادامه داشته باشد ۸۰۰ نفر بیکار می شوند. من از خدا میخواهم که روند کاریمان در چارچوب حدود قانونی باشد اما با اینکه دو سال است درخواست دادهایم اما با جواز ما موافقت نمیشود.
پیش از این نیز در ابتدای فعالیت این اغذیه فروشیها، اکثر آنها فاقد کارت بهداشت و وسایل ایمنی بودند و امنیت غذایی مردم و امنیت خیابان سی تیر را به مخاطره انداخته بود. طرح اغذیه فروشهای سیتیر در ابتدا قرار بود تنها در ورودی این خیابان برپا باشد اما راه اندازی دکهها با اجارههای چند ده میلیونی در این خیابان ادامه دارد و تاریخ سیتیر در حال تبدیل به پاتوق اغذیه فروشهاست.