گردشبان (gardeshban.ir) : مواد لازم
گشنیز خرد شده - یک قاشق
سیر رنده شده - یک قاشق چای خوری
نمک - به میزان لازم
پودر فلفل قرمز- 2 قاشق چای خوری
روغن - یک قاشق غذاخوری
زیره - 2 قاشق چای خوری
پودر کاری- یک قاشق چای خوری
زنجبیل له شده - یک قاشق چای خوری
رب گوجه فرنگی - 2 قاشق غذاخوری
پیاز ریز شده - 2 عدد
مرغ - 8 تکه
خامه کم چرب – دوسوم پیمانه
ماست چکیده - 150 میلی لیتر
فلفل سیاه - 3 عدد
هل سبز- 3 عدد
کره - 100 گرم
فلفل سبز خرد شده - 2 عدد
طرز تهیه
روغن و کره را در یک تابه بزرگ گرم و پیاز را در آن سرخ کنید. حرارت را کاهش دهید.
زنجبیل را له کنید و در کاسه ای قرار دهید. پودر کاری، گشنیز نرم شده، زیره، پودر فلفل قرمز، سیر، نمک، هل و فلفل سیاه را در ظرفی بریزید و باهم مخلوط کنید. سپس ماست و رب گوجه فرنگی را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا خوب باهم مخلوط شوند.تکه های مرغ را به مخلوط ماست و ادویه اضافه کنید و هم بزنید تا خوب جذب شوند. مرغ را به پیاز های داخل تابه بیفزایید و حدود 5 تا 7 دقیقه تفت دهید. آب را به مخلوط اضافه کنید و بگذارید به مدت 30 دقیقه بپزد. گاهی آن را هم بزنید.
خامه را اضافه کنید و 10 تا 15 دقیقه دیگر بپزید. غذا را با گشنیز تازه و فلفل سبز خرد شده تزیین کنید. این خوراک خوشمزه را با نان یا پلوی ساده میل کنید.