gardeshban.ir

خورش مرغ کره ای هندی با طعمی متفاوت

روغن و کره را در یک تابه بزرگ گرم و پیاز را در آن سرخ کنید. حرارت را کاهش دهید.
کد خبر: ۱۶۴۹۷
تاریخ انتشار : شنبه ۰۲ شهريور ۱۳۹۸-1398 June 02
گردشبان (gardeshban.ir) :
مواد لازم

گشنیز خرد شده - یک قاشق

سیر رنده شده - یک قاشق چای خوری

نمک - به میزان لازم 

پودر فلفل قرمز- 2 قاشق چای خوری

روغن - یک قاشق غذاخوری

زیره - 2 قاشق چای خوری

پودر کاری- یک قاشق چای خوری

زنجبیل له شده - یک قاشق چای خوری

رب گوجه فرنگی - 2 قاشق غذاخوری

پیاز ریز شده - 2 عدد

مرغ - 8 تکه

خامه کم چرب – دوسوم پیمانه

ماست چکیده - 150 میلی لیتر

فلفل سیاه - 3 عدد

هل سبز- 3 عدد

کره - 100 گرم

فلفل سبز خرد شده - 2 عدد




طرز تهیه

روغن و کره را در یک تابه بزرگ گرم و پیاز را در آن سرخ کنید. حرارت را کاهش دهید.

زنجبیل را له کنید و در کاسه ای قرار دهید. پودر کاری، گشنیز نرم شده، زیره، پودر فلفل قرمز، سیر، نمک، هل و فلفل سیاه را در ظرفی بریزید و باهم مخلوط کنید. سپس ماست و رب گوجه فرنگی را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا خوب باهم مخلوط شوند.تکه های مرغ را به مخلوط ماست و ادویه اضافه کنید و هم بزنید تا خوب جذب شوند. مرغ را به پیاز های داخل تابه بیفزایید و حدود 5 تا 7 دقیقه تفت دهید. آب را به مخلوط اضافه کنید و بگذارید به مدت 30 دقیقه بپزد. گاهی آن را هم بزنید.

خامه را اضافه کنید و 10 تا 15 دقیقه دیگر بپزید. غذا را با گشنیز تازه و فلفل سبز خرد شده تزیین کنید. این خوراک خوشمزه را با نان یا پلوی ساده میل کنید.
پنجره
ارسال نظر
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار