گردشبان (gardeshban.ir) : مواد لازم پتاژ آرد جو
آرد جو۴۰ گرم
آب گوشت۲ لیوان
شیر۲ لیوان
خامه۴ قاشق مربا خوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه
زمان تهیه ۱۵دقیقه
زمان پخت ۶۰دقیقه
آب گوشت و نیمی از شیر را با هم روی شعله گاز قرار می دهیم.
بقیه شیر را با آرد جو مخلوط کرده ، حرارت زیر آب گوشت را کم می کنیم و آرد مخلوط با شیر را به تدریج در آب گوشت می ریزیم و مرتب هم می زنیم تا آرد گلوله نشود.
سپس می گذاریم پتاژ آهسته بجوشد و کمی غلیظ شود. به اندازه دلخواه نمک و فلفل می زنیم.
پتاژ را در ظرف مورد نظر ریخته و خامه را به آن اضافه می کنیم. غذا آماده است