گردشبان (gardeshban.ir) : کروکت کوبایی و خوراک پیکادیلو آماده کردم که این غذا رو می تونید نوعی کوکوی سیب زمینی با مغز گوشت چرخ کرده کوبایی قلمداد کنید پیکادیلو خوراک کوبایی و متشکل از گوشت چرخ کرده سرخ شده با ادویه جات و رب گوجه هست.
چی لازم دارم:
سیب زمینی 900 گرم
نمک و فلفل به میزان لازم
زرده تخم مرغ سه عدد
جوز هندی نوک قاشق
پیکادیلو یک پیمانه
پودر مغز نان یک پیمانه
روغن مایع برای سرخ کردن
مواد لازم پیکادیلو :
گوشت گوساله چرخ کرده ششصد و پنجاه گرم
سیر رنده شده پنج حبه
فلفل سبز دلمه ای یک دوم ، ریز خرد شده
پیازچه یک عدد ، ریز خرد شده
زیتون سبز خرد شده دوازده گرم
کشمش پلویی یک چهارم پیمانه (من با مقدار مساوی پیاز داغ جایگزین فرمودم)
کیپرز یک و یک دوم قاشق غذاخوری
برگ بو یک عدد
پودر زیره سه چهارم قاشق چای خوری
پودر آویشن یک دوم قاشق چای خوری
گوجه رنده شده یک پیمانه (من با دو قاشق غذاخوری رب گوجه جایگزین کردم)
چطور بپزم:
پیکادیلو رو با تفت سبزیجات در روغن ، اضافه کردن گوشت ، تفت دادن اون ها و درنهایت افزودن ادویه جات ، رب گوجه و سایر مواد درست کنید. یک پیمانه آب اضافه کنید ، در ظرف رو ببندید ، حرارت رو کم کنید و نیم ساعت بپزید تا جا و به روغن بیفته. در حین جا افتادن گوشت ، سیب زمینی ها رو هم آب پز کنید. سیب زمینی رو بکوبید و سپس با زرده تخم مرغ ، جوز هندی و نمک و فلفل مخلوط کنید.
دستور اصلی سه تا تخم کامل می طلبه سفیده های تخم مرغ اون دستور جداگونه زده می شن ، سپس مایه سفیده برای سرخ کردن کروکت و چسپوندن پودر مغز نون به بدنه کروکت به کار می ره. من از اون صرف نظر کردم و با لایه نون سرخ شده نازکتری روبرو شدم. یک چهارم پیمانه از مایه سیب زمینی رو کف دستتون پهن کنید. یک قاشق غذاخوری از مایه گوشت در مرکز اون قرار بدید و اون رو گلوله کنید. چون مایه سیب زمینی به کف دست من می چسبید، من در ابتدا کمی پودر مغز نون کف دستم ریختم و کار بسیار آسون تر شد. گلوله رو در پودر مغز نون بغلتونید و سپس در روغن داغ سرخ کنید.
کروکت سیب زمینی یک غذای فست فود خوشمزه و مفید می باشد که نیاز به تجهیزات آشپزخانه خاصی هم ندارد.