gardeshban.ir

در نبود GPS چگونه از نقشه استفاده کنیم؟

نقشه خوانی و مسیریابی کار آسانی شده با وجود برنامه هایی مانند گوگل مپ و ویز و GPS که امروزه بر روی تمام گوشی ها نصب می باشد . شما می توانید به راحتی آدرس مورد نظرتان را در هر شهری پیدا کنید اما این برای زمانی است که به گوشی دسترسی دارید.
کد خبر: ۱۶۹۵۷
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۱۴ شهريور ۱۳۹۸-1398 June 14
گردشبان (gardeshban.ir) :
اگر در جایی باشید که آنتن دهی خوبی نداشته باشد و یا شارژ گوشیتان به پایان رسیده باشد به ناچار باید مسیر سخت تر را انتخاب کنید که کاری دشوار است ما در این مقاله سعی داریم این مشکلات را برطرف کنیم و شما را با نقشه خوانی آشنا سازیم .

راهنمای جهت‌یاب را بررسی کنید

اولین گام این است که نقشه را به درستی در دست بگیرید. نقشه باید به سمت شمال باشد. در اکثر نقشه‌ها، معمولا در گوشه پایین، سمت راست یا چپ، جهت‌یابی که نشان دهنده سمت شمال، جنوب، شرق و غرب است، وجود دارد.

به مقیاس توجه کنید

میزان مسیری که در نقشه می‌بینید، با مسیری که در واقعیت باید طی کنید، کاملا متفاوت است. ممکن است مسیر در نقشه کوتاه به نظر بیاید اما در واقعیت، برای رسیدن به آن با ماشین یا پای پیاده، ساعت‌ها زمان نیاز باشد. مقیاس نقشه به شما اجازه می‌دهد نسبت فاصله در نقشه با نسبت فاصله در واقعیت را تخمین بزنید. به عنوان مثال، یک اینچ روی نقشه با یک مایل روی زمین برابر است.

علامت‌ها را بررسی کنید

علامت‌ها و اختصارات در هر نقشه می‌توانند رمز‌گشای خوب و کارآمدی باشند. البته این علائم در هر نقشه می‌تواند کمی متفاوت باشد. اما به طور کلی در تمامی نقشه‌ها، جاده‌های اصلی، بزرگراه‌ها، کوه، شهر و دیگر عناصر ناوبری مهم نشان داده می‌شود.


استفاده از قطب‌نما را یاد بگیرید

زمانی که در حال طبیعت‌گردی و پیاده‌روی در مناطق دور افتاده هستید، وجود یک قطب‌نما در کنار نقشه، بسیار مفید خواهد بود. قطب‌نما به شمال مغناطیسی اشاره دارد، نه به شمال واقعی، بنابراین هنگام استفاده از قطب‌نما، مسافران نیاز دارند کمی جا‌به‌جا شوند. پس از انجام جا‌به‌جایی‌های لازم، قطب‌نما را روی نقشه قرار داده تا فلش قطب‌نما با جهت شمال نقشه تنظیم شود. زمانی که قطب‌نما به طور کامل با جهت نقشه هماهنگ شد، مسیر را بیابید و به راه خود ادامه دهید.

هنگام طبیعت‌گردی، نقشه‌های تو‌پو‌گرافی را نگاه کنید

نقشه‌های تو‌پو‌گرافی، نقشه‌هایی با مقیاس‌های بزرگ و کوچک هستند که برای نشان دادن خصوصیات فیزیکی سطح زمین به کار می‌روند. در این نقشه‌ها توسط خطوط منحنی، شکل و ارتفاع هر چشم‌انداز نشان داده شده است. هنگامی که این خطوط با یکدیگر فاصله داشته باشند، یعنی در آن محل، تپه یا کوهی قرار دارد. دیگر عناصر رایج در نقشه‌های توپوگرافی شامل جنگل‌ها، مسیرهای پیاده‌روی، رود و.. می‌شود.

پنجره
ارسال نظر
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار