گردشبان (gardeshban.ir) :
چی لازم دارم:
بادمجان 4 عدد
پیاز 1 عدد
ذرت 1 قوطی
جعفری به مقدار مورد نیاز
فلفل قرمز (فلفل ترکیه ای) 3-4 عدد
سیر درشت 1 حبه
روغن زیتون 3-4 قاشق غذا خوری
پودر فلفل قرمز پرک شده به مقدار مورد نیاز
سس انار (رب انار) 1 قاشق غذا خوری
آب لیمو 1/2 لیمو متوسط
چطور بپزم:
بادمجان و فلفل را روی اجاق کبابی کنید و پوستشان را جدا کنید و ریز ریز خرد کنید.
پیاز را خلالی خرد کنید ، سیر و جعفری را خرد کنید.
مواد خرد شده را همراه بقیه مواد داخل ظرفی بریزید و هم بزنید.
داخل ظرف سرو بریزید. می توانید با نعناع تازه سرو کنید.
نکات
برخی فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی را همراه بادمجان کباب کرده و ساطوری می کنند.
می توانید تخم مرغ پخته خرد شده هم به سالاد بادمجان کبابی اضافه کنید.
در صورت تمایل ترکیب گشنیز و جعفری خرد شده در سالاد بریزید.
می توانید به جای رب انار و آبلیمو از سس زیر استفاده کنید:
3 قاشق ماست، یک حبه سیر رنده شده ، یک قاشق چایخوری نعنا خشک ، 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون و کمی فلفل و نمک را باهم مخلوط کرده و با سالاد میل نمایید.