gardeshban.ir

اپلیکیشن‌ جدید در دبی ؛ خدمات فرودگاهی را در خانه انجام دهید/بدون چمدان به فرودگاه بروید

دوبی مجموعه اپلیکیشن واحدی به نام «دوبی ناو» (Dubai Now) راه‌اندازی کرده که دسترسی به مجموعه‌ای از خدمات ۲۲ نهاد دولتی را برای شهروندان فراهم می‌کند.
کد خبر: ۱۷۴۱۹
تاریخ انتشار : شنبه ۳۰ شهريور ۱۳۹۸-1398 June 30
گردشبان (gardeshban.ir) :
مدیر خدمات هوشمند دوبی می‌گوید:‌ «وقتی یک شهر به سوی تحول دیجیتالی می‌رود، باید یک اپلیکیشن واحد داشته باشد که شهروندان بتوانند با دانلود و نصب کردن آن با شهر تعامل داشته باشند،‌ بنابراین باید به‌ جای مجموعه اپلیکیشن باید یک پلت‌فرم واحد داشته باشیم. طراحی و ساخت تعداد زیادی اپلیکیشن کوچک، هزینهٔ زیادی برای دولت دارد. بنابراین داشتن یک اپلیکیشن و یک پلت‌فرمِ واحد برای تمام خدمات دولتی یا شهری، واقعا هزینه‌های دولت را کم می‌کند.»

در دوبی کسب و کارهای تازه‌ای پیرامون اپلیکیشن‌ها در حال شکل‌گیری است. یکی از تازه‌ترین اپلیکیشن‌های بازار دوبی دوبز (Dubz) نام دارد که ارائه خدمات فرودگاهی در منزل را ممکن می‌کند. می‌توانید بار و چمدان خود را از خانه یا هتل روانه کنترل پرواز کنید. با استفاده از این اپلیکیشن یکی از اعضای تیم خدماتی به آدرس شما می‌آید. پاسپورت‌تان را بررسی کرده، چمدان‌تان را وزن می‌کند و برچسب می‌زند و بعد کارت ورود به هواپیما را صادر می‌کند. این تیم چمدان‌ شما را به فرودگاه می‌فرستد و در مقصد تحویل‌تان می‌دهد.

عمر ابو فرج یکی از بنیانگذاران و مدیر عامل دوبز معتقد است که گرچه اپلیکیشن‌ها بر اقتصاد تأثیری سازنده دارند اما بدون ایجاد زیرساخت لازم در حوزهٔ فناوری برخورداری از نوآوری اقتصادی با اپلیکیشن‌ها ممکن نبوده است. امنیت نخستین اولویت این استارتآپ است.

عمر می‌گوید:‌ «امنیت یکی از شاخه‌های مهمی است که دوبز سرمایه‌گذاری زیادی روی آن دارد. این سرمایه‌گذاری و نیز همکاری‌ای که ما با مقامات فرودگاهی،‌ پلیس و گمرک دوبی داریم به ما امکان داده که بتوانیم امنیت محموله‌ها را تأمین کنیم و به مشتری‌ها در این زمینه اطمینان خاطر بدهیم.»

در بخش سوخت نیز در دوبی اپلیکیشن‌ها وارد کار شده‌اند. کافو (CAFU) یک اپلیکیشن تحویل سوخت در محل است و نوعی پمپ بنزین سیار به شمار می‌رود که هرجا باشید به کمکتان می‌آید.

آنتونیو الاسمر، مدیر عامل کافو می‌گوید: «راهی نیست که اقتصادمان پیشرفت کند مگر آنکه وارد عصر دیجیتال شویم. اپلیکیشن‌ها شیوهٔ زندگی ما را تغییر داده‌اند و فکر می‌کنم یکی از بخش‌های دست‌نخوردهٔ اقتصاد ما در این زمینه، بخش نفت و گاز است که هنوز برای بهبود و توسعهٔ این نوآوری‌ها جای زیادی دارد.»

حالا و با وجود ۵ میلیارد کاربر جهانی اپلیکیشن‌ها، انتظار می‌رود استفاده از آنها امسال هم رکورد تازه‌ای ثبت کند. اپلیکیشن‌هایی که قبلا به این اندازه برای زندگی و کسب و کار مهم نبودند.
پنجره
ارسال نظر
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار